Οι πρώτες δηλώσεις του Πετρούνια για τη μικρή και η photo με τα πατουσάκια!

LIKE US ON FACEBOOK

Οι πρώτες δηλώσεις του Πετρούνια για τη μικρή που γεννήθηκε έδειξαν ότι ο ίδιος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει όση ώρα μιλούσε!

Οι πρώτες δηλώσεις του Πετρούνια

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος έγινε πριν από μερικές μέρες για πρώτη φορά πατέρας, μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και στη «Φωλιά των Κου Κου» για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.

Όπως είπε, η μικρή είναι μια κούκλα, πήγαν όλα καλά και ο ίδιος, αλλά και η σύντροφός του Βασιλική Μιλλούση, είναι πολύ χαρούμενοι!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας φυσικά είπε πως η ζωή του άλλαξε για πάντα και πρόκειται για το πιο χρυσό μετάλλιο που έχει πάρει ποτέ του!

Πήγαν καλά, όλα καλά. Είναι μια κούκλα! Άλλαξε η ζωή μου για πάντα, πήρα το πιο χρυσό μετάλλιο. Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαστε και οι δύο ευτυχισμένοι και η μικρή είναι μια κούκλα! Ένα αγγελικό πρόσωπο! Δεν περιγράφεται το συναίσθημα όταν έπιασα για πρώτη φορά την κόρη μου στα χέρια μου

Σημειώνεται πως ο Πετρούνιας ανέβασε κι ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου φαίνονται τα πατουσάκια της μικρής, η οποία ήρθε στον κόσμο το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο ίδιος συνόδευσε την φωτογραφία με την εξής περιγραφή:

Τα πατουσάκια μας παιδιά

πρώτες δηλώσεις του Πετρούνια

Το μεσημέρι της Τρίτης, λίγες μόλις ώρες αφότου έγινε πατέρας, ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε δημοσιεύσει και την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τη Βασιλική Μιλλούση αγκαλιά με την κόρη της στο κρεβάτι του μαιευτηρίου και τον Λευτέρη Πετρούνια να κάθεται όρθιος από δίπλα τους και να αγκαλιάζει τις γυναίκες της ζωής τους!

View this post on Instagram

Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα. #babyboom #Petrounias #millousi #newlife

A post shared by Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) on

Δες και αυτό:

Πετρούνιας και Μιλλούση ποζάρουν μαζί με την κόρη τους!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved