Στις πρώτες δηλώσεις η Ιωάννα Σαρρή μετά την αποχώρησή της απ’ το GNTM τα “βάζει” με δύο κοπέλες από το σπίτι για δύο διαφορετικούς λόγους.

Η Ιωάννα Σαρρή μετά την αποχώρησή της από το GNTM έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του Star στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κουκου». Εξήγησε γιατί αντιπαθεί την Εύη Ιωαννίδου και δεν θέλει να τη δει ποτέ ξανά εκτός σπιτιού αλλά και ποια κοπέλα θα έπρεπε να αποχωρήσει στη θέση της.

Κατά την Σαρρή θα έπρεπε να αποχωρήσει η Άννα Τσακουρίδου καθώς απλώς τη βοηθάνε τα concept της φωτογράφισης, ενώ η ίδια είχε απλώς μια κακή στιγμή.

 Είχα όντως τη χειρότερη φωτογραφία. Αλλά με τη μέχρι τώρα πορεία μου θα έπρεπε να είχαν φύγει άλλες κοπέλες, όπως η Άννα Τσακουρίδου, η οποία είναι μία κοπέλα που τη βοήθησαν τα κόνσεπτ

Και γιατί αντιπαθεί την Εύη Ιωαννίδου; Γιατί τα συναισθήματα είναι αμοιβαία μάλλον!

Ένας φυσιολογικός άνθρωπος που τα έχει καλά με τον εαυτό του μπορεί να τα έχει και με τους άλλους. Και η Εύη δεν τα έχει καλά με τους άλλους. Οπότε για αυτόν τον λόγο παραμένει μόνη της. Δεν θεωρώ ότι είναι στρατηγική, απλά δεν μπορεί να ενταχθεί στην υπόλοιπη παρέα. Της ζήτησα τον λόγο για τον οποίο με αντιπαθεί και απλά μου ότι “σε αντιπαθώ γιατί δεν έχουμε έρθει κοντά”

Δες τις δηλώσεις όλων των κοριτσιών μετά την αποχώρηση της Σαρρή:

Η Ιωάννα Σαρρή δήλωσε πως το προαίσθημά της δυστυχώς βγήκε αληθινό και ήταν αυτήν που αποχώρησε, ευχήθηκε τα καλύτερα στα κορίτσια ενώ δήλωσε πως θα διεκδικήσει αυτό που άφησε στο σπίτι του GNTM.

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Αποχώρησε δηλώνοντας πως δεν θέλει να ξαναδεί μπροστά της την Εύη!