Οι πρώτες δηλώσεις Χατζίδου-Παύλου μετά το γάμο αποδεικνύουν πόσο ευτυχισμένο και ερωτευμένο είναι αυτό το ζευγάρι που πολλοί δεν “χορταίνουν” να τους βλέπουν και να τους ακούνε!

Οι πρώτες δηλώσεις Χατζίδου-Παύλου έγιναν σε ένα κλίμα συγκίνησης και χαράς αμέσως μετά τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μοσχάτου.

Και οι δύο έλαμπαν από ευτυχία ενώ όπως είπαν το καλύτερο “δώρο”, το μωράκι τους δηλαδή έρχεται τον Σεπτέμβρη. Και οι δύο δήλωσαν ότι είναι πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, ενώ τα καλύτερα έρχονται… Και να μην το δήλωναν δηλαδή, είναι φανερό στα πρόσωπά τους!

Όπως αποκάλυψε ο Ετεοκλής Παύλου, η πρόταση γάμου έγινε στο μέρος που γνωρίστηκαν, σε μια παραλία, ενώ ο ίδιος ήταν πολύ αγχωμένος για το αν θα δεχτεί ή όχι!

Η τραγουδίστρια από την άλλη, όπως είπε, όταν κατάλαβε πως θα της κάνει πρόταση γάμου, όταν γονάτισε κανονικά μπροστά της στην αμμουδιά,έτρεμε!

Και πιο τραγούδι αφιερώνει ο ένας στον άλλον; Το “Υπήρχες Πάντα” του Σάκη Ρουβά, το οποίο δεν δίστασαν να το τραγουδήσουν και on camera!

Παράλληλα, να σημειώσουμε πως η Ελένη Χατζίδου μετά την τελετή, θέλησε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από τους δημοσιογράφους καθώς δεν απάντησε στα μηνύματα και στα τηλεφωνήματα, που της έκαναν.

Πραγματικά τόση ευτυχία δε μπορούσα να τη φανταστώ… Δεν τολμούσα καν να ονειρευτώ έναν τόσο υπέροχο άντρα, με τόσες αρετές που τολμάει να εκφράζει τα αισθήματα του χωρίς κανένα δισταγμό! Ευχαριστώ όλους τους αδελφικούς φίλους κ συγγενείς που ήταν κοντά μας αλλά κ αυτούς που ξέρω ότι θέλανε. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φωτογράφους-δημοσιογράφους που ήρθανε στο πολιτιστικό κέντρο μοσχάτου κ ζητάω προσωπικά συγνώμη που δεν απάντησα στα τηλεφωνήματα κ στα μηνύματα σας, παρόλα αυτά δε θα μπορούσα ποτέ να μη χαμογελάσω στους φακούς σας κ να μη σας πούμε δυο λόγια αφού κάνατε τον κόπο. Ανυπομονούμε για τη μπέμπα, ευχαριστούμε για τις ευχές όλους σας κ ευχόμαστε σε σας μόνο χαρές απ αυτές που δεν πάει καν το μυαλό σας

δηλώσεις Χατζίδου-Παύλου

Δείτε επίσης:

Παντρεύτηκαν Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου | Οι πρώτες photos