Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γέννησε η Gigi Hadid, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Zayn Malik πριν από περίπου μία βδομάδα. Ωστόσο οι δηλώσεις του Zayn Malik είναι κάτι περισσότερο από τρυφερές για το γεγονός αυτό.

Οι δηλώσεις του Zayn Malik για τη γέννα

Ο Zayn Malik έζησε ίσως τις πιο συναισθηματικές στιγμές του τις ώρες που γεννούσε την κόρη τους η αγαπημένη του Gigi Hadid. Σύμφωνα με μία πηγή οι πρώτες του δηλώσεις ήταν ότι έχει αλλάξει για πάντα και ότι δε θα απογοητεύσει ποτέ την αγαπημένη του ή την κόρη τους.

Η πιο μεγάλη του επιθυμία από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους είναι όπως είπε να γίνει ο καλύτερος δυνατός πατέρας.

Σύμφωνα με το E! News η Gigi γέννησε στη Νέα Υόρκη το περασμένο Σαββατοκύριακο και οι άνθρωποι που ήταν δίπλα της καθ’ όλη τη διάρκεια ήταν ο αγαπημένος της και οι μητέρες και των δύο. Όλα πήγαν καλά και η ίδια ανακάμπτει στο ρετιρέ της.

Μία πηγή χαρακτηριστικά αναφέρει:

Η Gigi δεν μπορεί να πιστέψει ότι δημιούργησαν έναν άγγελο. Είναι πραγματικά τόσο ερωτευμένη και είχε πολλές συναισθηματικές στιγμές κρατώντας το κοριτσάκι της. Ο Zayn ήταν πολύ συναισθηματικός όταν γεννήθηκε το κοριτσάκι τους. Ήταν μια συναισθηματική και ιδιαίτερη στιγμή γι ‘αυτόν. Εξέφρασε ότι αλλάζει για πάντα και δεν θα απογοητεύσει ποτέ αυτήν ή την Gigi. Θέλει να είναι ο καλύτερος δυνατός πατέρας και είναι ενθουσιασμένος. Οι οικογένειές τους έχουν βρεθεί στο σπίτι της Gigi, φροντίζοντας να τρέφονται και να ξεκουράζονται