Οι οικογενειακές διακοπές της Beyonce έχουν άρωμα Ελλάδας! | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Οι οικογενειακές διακοπές της Beyonce έχουν άρωμα Ελλάδας ενώ η ίδια δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα το μέρος στο οποίο βρίσκεται.

“Διαμάχη” έχει ξεσπάσει στο Instagram για τις οικογενειακές διακοπές της Beyonce και συγκεκριμένα για το μέρος στο οποίο παραθερίζει η τραγουδίστρια με τον αγαπημένο της Jay Z και την κόρη της Blue Ivy.

Εμείς θα πούμε πως ίσως βρίσκεται και σε κάποιο ελληνικό νησί, κάτι που φυσικά είναι θέμα χρόνου για να το ανακαλύψουμε! Beyonce, Jay Z και Blue Ivy απολαμβάνουν τη θάλασσα, το καλοκαίρι, τις διακοπές τους και ποζάρουν πάνω σε ένα σκάφος.

Τα δίδυμα που είναι Beyonce; Μάλλον επέλεξε να μην τα πάρει μαζί της στις οικογενειακές διακοπές, αφού δεν υπάρχουν πουθενά στις φωτογραφίες που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι followers αναρωτιούνται.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες η Beyonce άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις διακοπές της με την οικογένειά της.

Τα καϊκάκια και όλο το τοπίο μας θυμίζει Ελλάδα αλλά είπαμε… η τραγουδίστρια έχει επιλέξει να κρατήσει μυστική την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται. Ίσως μας την αποκαλύψει μετά το τέλος των διακοπών της.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Να υπενθυμίσουμε πάντως πως μετά το νέο της videoclip στο Λούβρο μπροστά από το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου, ο Δήμαρχος του νησιού τις απηύθυνε δημόσια πρόσκληση να επισκεφτεί το όμορφο νησί, να το γνωρίσει και δει από κοντά την πατρίδα της Αφροδίτης.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Που είσαι τελικά Beyonce;;;

Διαβάστε επίσης:

Beyoncé και Jay-Z ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ…«Everything is Love»
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved