Οι οικογενειακές διακοπές της Beyonce έχουν άρωμα Ελλάδας ενώ η ίδια δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα το μέρος στο οποίο βρίσκεται.

“Διαμάχη” έχει ξεσπάσει στο Instagram για τις οικογενειακές διακοπές της Beyonce και συγκεκριμένα για το μέρος στο οποίο παραθερίζει η τραγουδίστρια με τον αγαπημένο της Jay Z και την κόρη της Blue Ivy.

Εμείς θα πούμε πως ίσως βρίσκεται και σε κάποιο ελληνικό νησί, κάτι που φυσικά είναι θέμα χρόνου για να το ανακαλύψουμε! Beyonce, Jay Z και Blue Ivy απολαμβάνουν τη θάλασσα, το καλοκαίρι, τις διακοπές τους και ποζάρουν πάνω σε ένα σκάφος.

Τα δίδυμα που είναι Beyonce; Μάλλον επέλεξε να μην τα πάρει μαζί της στις οικογενειακές διακοπές, αφού δεν υπάρχουν πουθενά στις φωτογραφίες που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι followers αναρωτιούνται.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες η Beyonce άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις διακοπές της με την οικογένειά της.

Τα καϊκάκια και όλο το τοπίο μας θυμίζει Ελλάδα αλλά είπαμε… η τραγουδίστρια έχει επιλέξει να κρατήσει μυστική την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται. Ίσως μας την αποκαλύψει μετά το τέλος των διακοπών της.

Να υπενθυμίσουμε πάντως πως μετά το νέο της videoclip στο Λούβρο μπροστά από το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου, ο Δήμαρχος του νησιού τις απηύθυνε δημόσια πρόσκληση να επισκεφτεί το όμορφο νησί, να το γνωρίσει και δει από κοντά την πατρίδα της Αφροδίτης.

Που είσαι τελικά Beyonce;;;

Διαβάστε επίσης:

Beyoncé και Jay-Z ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ…«Everything is Love»