Tους γνωρίσαμε, και αγαπήσαμε, μέσα στις κόκκινες στολές του και την μάσκα του Νταλί. Κάνεις μας δεν μπορεί να τους φανταστεί με διαφορετικό ρουχισμό, ωστόσο η παραγωγή φρόντισε για αυτό και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Αυτές είναι οι νέες στολές του “La Casa de Papel ” !

Γράφει η Δανάη Πάλμου

Κυκλοφόρησαν οι νέες στολές του “La Casa de Papel”, της σειράς που καθήλωσε το κοινό και που μας άφησε με αγωνία και ανυπομονησία για την επόμενη, 3η σεζόν. Η στολή που θα φορούν όταν θα βρίσκονται “εν δράσει” θα είναι μια στολή παραλλαγής, σύμφωνα με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν έξω από την Εθνική Τράπεζα της Μαδρίτης, εν ώρα γυρίσματος της σειράς.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, οι ηθοποιοί Ursula Corberó (Τokyο), Jaime Lorente ( Denver ), Esther Acebo (Monica πλέον Stockholm)και Darko Peric (Helsinki ) με στρατιωτικές στολές, μπαινοβγαίνουν σε τεθωρακισμένο όχημα και  πυροβολούν, ενώ γυρίζουν μια σκηνή έξω από τη “Banco de España”. Ακόμα έχουμε μια νέα προσθήκη στο cast τον Rodrigo de La Serna ο οποίος υποδύεται τον “The Engineer”.Τ ο γεγονός αυτό αποτέλεσε την αιτία να ξεσπάσουν οι φήμες για το πού θα οδηγηθεί η ιστορία, μιας και την γλίτωσαν με μερικά δισεκατομμύρια στα χέρια.

στολές της συμμορίας του "La casa de papel"

Περιμένουμε, λοιπόν, την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου που θα γίνει στα μέσα του 2019 για να δούμε κατά πόσο ισχύει το παραπάνω γεγονός ή απλά αποτελεί ένα τέχνασμα της ομάδας.

Γίνονται μεγάλες αποκαλύψεις και τα σενάρια φουντώνουν, με την εμπλοκή – επιστροφή του Berlin (Pedro Alonso) στη νέα σεζόν, αφού εμφανίστηκε ως η μεγάλη έκπληξη. Αν δεν επέζησε της τελικής σκηνής στο νομισματοκοπείο από τους πυροβολισμούς αλλά και από την έκρηξη, οι σκηνές που θα τον δούμε θα είναι flashbacks που θα εξηγούν τη σχέση του με τον El Profesor.

στολές της συμμορίας του "La casa de papel"

Έτσι μπορούμε να υποθέσουμε κάποια ενδεχόμενα σενάρια όπως ότι:

  • Η ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκ νέου τις συνέπειες του νόμου εξαιτίας της ληστείας στο νομισματοκοπείο της Μαδρίτης, με τις αρχές να εξετάζουν νέα στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα των ληστών. Στο παραπάνω σενάριο θεωρείται κρίσιμος ο νέος ρόλος της Ρακέλ, η οποία αλλάζει στρατόπεδο, προσπαθώντας να γλιτώσει από τα χέρια της Guardia Civil τον αγαπημένο της Professor και την υπόλοιπη ομάδα.
  • Δευτερευόντως ότι οι ληστές προετοιμάζονται για μία νέα ακόμη ληστεία στην Ισπανία ή στο εξωτερικό δεδομένου ότι έγιναν γυρίσματα στη Φλωρεντία, με κεντρικά πρόσωπα τους Professor και Ρακέλ και πιθανότατα νέο cast ληστών με ονόματα πόλεων.

στολές της συμμορίας του "La casa de papel"

Ακόμα αναρωτιόμαστε, όμως, τι συμβαίνει ακριβώς σε αυτές τις φωτογραφίες και με ένα ισπανικό περιοδικό να αποκαλύπτει ότι οι δυνάμεις ασφάλειας της Ισπανίας ζητούν την βοήθεια τους με σκοπό να διαλευκάνουν μια άλλη ληστεία που επιχειρούν κάποια άλλοι, ίσως μια αντίπαλη συμμορία, στην Τράπεζα της Ισπανίας. Αυτό αποτελεί και το τρίτο θα λέγαμε σενάριο, που φαίνεται να είναι και το πιο λογικό αν πάρουμε ως δεδομένο τις φωτογραφίες, κάτι που μας κάνει να αναμένουμε με αγωνία τη πρεμιέρα!

στολές της συμμορίας του "La casa de papel"

Πάντως τους προτιμάμε με την κόκκινη ολόσωμη στολή που τους χαρακτηρίζει, δεν είναι έτσι;

Διαβάστε επίσης:

Στη Φλωρεντία αποθέωσαν τον “Profesor” και τον “Berlin” του La Casa De Papel (Video)