Οι ΜΕΛΙSSES ραπάρουν με μαγιό κι έφτιαξαν το πιο επικό video!

LIKE US ON FACEBOOK

Το video με τις ΜΕΛΙSSES να ραπάρουν έχει γίνει… viral και όχι άδικα! Γιατί όταν Χρήστος Μάστορας και Κώστας Μαυρογένης έχουν κέφια… το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Το video με τις ΜΕΛΙSSES ανέβηκε στο Instagram κι έχει πολλά views και πολλά σχόλια αφού Μάστορας και Μαυρογένης έκλεψαν τις εντυπώσεις. Τι έκαναν;

Ενώ εικάζουμε πως βρίσκονται σε διακοπές (ή περιοδεία) στην Αντίπαρο, κάθονται στο μπαλκονάκι, τρώνε και με μια κιθάρα ραπάρουν. Συγκεκριμένα τραγουδούν το “Δεν με θέλουν” του FY.

«Εδώ με τον μπρο χώνουμε ρίμες» είναι η λεζάντα που συνοδεύει το video που ανέβασε ο Χρήστος Μάστορας στο προφίλ του και η αλήθεια είναι πως… έριξαν το Instagram. Έτσι απλά με μια κιθάρα και το μαγιουδάκι τους!

View this post on Instagram

Εδώ με τον μπρο χώνουμε ρίμες 😂 @mavrogenius @priince.fy 😉 @melisses_official 💪🏻

A post shared by Christos Mastoras (@xmastoras) on

Ποια ήταν η αντίδραση του FY; Ο νεαρός ράπερ τον οποίον και είχαν κάνει mention στο video δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο. Είπε απλώς πως… ό,τι κι αν κάνουν δεν μπορούν να ξεπεράσουν την ερμηνεία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

video με τις ΜΕΛΙSSES

Να θυμίσουμε πως σε ένα περίεργο “πάντρεμα” όπως αυτά που μας έχει συνηθίσει το MAD, το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο FY είχαν τραγουδήσει μαζί το “Δεν με θέλουν” ανοίγοντας έτσι τη βραδιά των MadWalk.

Η Ηλιάνα είχε δεχθεί μια αρνητική κριτική από πολλούς αλλά επειδή δεν είναι τραγουδίστρια εμείς θα της αναγνωρίζουμε την προσπάθειά της και το πόσο το διασκέδασε!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved