Για έναν καθηγητή, οι μαθητές του είναι ό,τι σημαντικότερο έχει και η αποδοχή τους τον γεμίζει χαρά! Όταν αυτοί οι μαθητές έχουν χιούμορ, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα!

Οι μαθητές του Δασκαλάκη έχουν χιούμορ και το απέδειξαν με την υποδοχή που έκαναν στον καθηγητή τους μετά την κατάκτηση του σπουδαίου βραβείου τον Αύγουστο.

Το ΜΙΤ στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ γέμισε με… Δασκαλάκηδες!

Καλά άκουσες, οι φοιτητές και οι καθηγητές περιφέρονται στις αίθουσες του ΜΙΤ με περούκες κι έκαναν τους πάντες να κλαίνε απ’ τα γέλια!

Όλο αυτό ήταν, όμως, ένας ευφάνταστος και χιουμοριστικός τρόπος για να υποδεχθούν τον Έλληνα μαθηματικό και να γιορτάσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του σπουδαίου βραβείου Nevanlinna τον Αύγουστο.

Οι… «Δασκαλάκηδες» υποδέχθηκαν τον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη ενώ είχαν ετοιμάσει μια ολόκληρη γιορτή προς τιμήν του!

Ο μαθηματικός έμεινε μ’ ανοιχτό το στόμα και φυσικά δεν σταμάτησε να χαμογελάει!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μάκη Προβατά, οι καθηγητές και οι φοιτητές ευχαρίστησαν τον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη για τη συνεισφορά του στο MIT.

«Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε συνάδελφοί σου», είπαν οι καθηγητές. «Σε ευχαριστούμε που εισαι δάσκαλός μας», του είπαν οι μαθητές.

Στο τέλος όλοι πέταξαν τις περούκες τους ψηλά!

https://www.athensvoice.gr/culture/474275_se-endeixi-haras-kai-sevasmoy-petaxoyme-oloi-tis-peroykes-costisdaskalakis-sto…

Gepostet von Makis Provatas am Mittwoch, 5. September 2018

Όταν έχεις μαθητές που σ’ αγαπάνε, η ζωή είναι καλύτερη!

Διαβάστε ακόμα:

Σημαντική διάκριση για τον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη | Το βραβείο που κέρδισε