Η θεάρα Ελεονώρα Μελέτη τρολάρει τους κριτές του GNTM με τον καλύτερο τρόπο! Η δημοσιογράφος του Alpha ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία της με ένα υπέροχο μωβ φόρεμα και έκανε ότι είναι διαγωνιζόμενη του GNTM!

Επιστρατεύοντας όλο το χιούμορ της αλλά και την… εμπειρία της από όλα τα επεισόδια του GNTM που έχει δει, η Ελεονώρα Μελέτη μιμήθηκε τους αγαπημένους μας κριτές και έγραψε τον σχολιασμό που θα της έκανε ο καθένας εάν είχε μπροστά του τη λήψη της!

Η Βίκυ Καγιά φυσικά θα χρησιμοποιούσε αγγλικούς όρους στην κριτική της, ο Άγγελος Μπράτης θα έδινε έμφαση στο εάν αναδεικνύεται το ρούχο ή όχι, ο Δημήτρης Σκουλός θα έψαχνε το πρόσωπο και θα γκρίνιαζε γιατί δεν το βλέπει, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα της έλεγε ότι είναι μια κακή φωτογραφία και θα της υπενθύμιζε τι θα έκανε εκείνη στη θέση της!

Δες πώς η Μελέτη τρολάρει τους κριτές του GNTM:

«Πάμε να δούμε τη δική μου φωτογραφία.

  • Βίκυ Καγιά: «Μόνο με μια λέξη μπορώ να περιγράψω αυτή τη φωτογραφία. “awful” “tragic” “disaster”. Πού πας με αυτή τη φωτογραφία? Μετά από τόσο καιρό, τόσες πόζες αυτό σκέφτηκες να κάνεις ως καλύτερο κλικ? Γιατί κορίτσι μου? Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου?».
  • Άγγελος Μπράτης: «Είμαι πάρα πολύ συγχυσμένος αυτή τη στιγμή. Έχεις καταστρέψει το ρούχο. Πήρες ένα έργο τέχνης κ το κανείς να δείχνει σαν κινεζική φούστα lambada. Αυτό θέλει θράσος για να το κάνεις. Δεν έδειξες σεβασμό στο ρούχο. Για μένα πρέπει να αποχωρήσεις από το Instagram».
  • Δημήτρης Σκουλός: «Ξέρεις πόσο σε συμπαθώ, αλλά δεν… δεν… δεν θα μπορούσα να δουλέψω με αυτό το μοντέλο. Δεν σώζεται. Τέλειο χρώμα το ρούχο, τέλειο χρώμα το μαλλί. Αλλά που είναι το πρόσωπο? Με τέτοιες γωνιές και κοιτάς κάτω? Αν έπρεπε να παραδώσω φωτογραφία θα σε αφαιρούσα τελείως με ρετούς και θα άφηνα μόνο το φόρεμα και τις μπότες».
  • Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αυτή είναι μια κακή φωτογραφία. Που πας με σκυμμένο το κεφάλι? Κανείς δεν θα σε πάρει σοβαρά σε καμία μητρόπολη της μόδας με αυτή την εικόνα. Εγώ σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου έχω πάντα ψηλά το κεφάλι. Από μένα είναι όχι».

View this post on Instagram

Πάμε να δούμε τη δίκη μου φωτογραφία. @vickykaya_ : «μόνο με μια λέξη μπορώ να περιγράψω αυτή τη φωτογραφία. “awful” “tragic” “disaster”. Που πας με αυτή τη φωτογραφία? Μετά από τόσο καιρό, τόσες πόζες αυτό σκέφτηκες να κανείς ως καλύτερο κλικ? Γιατί κορίτσι μου? Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου? @angelosbratis : είμαι παρα πολύ συγχυσμένος αυτή τη στιγμή. Έχεις καταστρέψει το ρούχο. Πήρες ένα έργο τέχνης κ το κανείς να δείχνει σαν κινεζική φούστα lambada. Αυτό θέλει θράσος για να το κανεις. Δεν έδειξες σεβασμό στο ρούχο. Για μένα πρέπει να αποχωρήσεις από το Instagram. @skoulos : ξέρεις ποσό σε συμπαθώ, αλλά δεν… δεν… δεν θα μπορούσα να δουλέψω με αυτό το μοντέλο. Δεν σώζεται. Τέλειο χρώμα το ρούχο, τέλειο χρώμα το μαλλί. Αλλά που είναι το πρόσωπο ? Με τέτοιες γωνιές κ κοιτάς κάτω? Αν έπρεπε να παραδώσω φωτογραφία θα σε αφαιρούσα τελείως με ρετούς και θα άφηνα μόνο το φόρεμα κ τις μπότες. Ηλιάννα: αυτή είναι μια κακή φωτογραφία. Που πας με σκυμμένο το κεφάλι? Κανείς δεν θα σε πάρει σοβαρά σε καμία μητρόπολη της μόδας με αυτή την εικόνα. Εγώ σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου έχω πάντα ψηλά το κεφάλι. Από μένα είναι όχι. 😁🤪🤗😜😝😛

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Δες ακόμα:

Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πότε και πού θα γίνει ο τελικός του GNTM 2!