Η Blake Lively με τα δύο της παιδιά περπατούν στους δρόμους της Μαδρίτης όπου και βρίσκεται για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας. Οι κόρες των Blake Lively και Ryan Reynolds είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε!

Παπαράτσι απαθανάτισαν τη στιγμή με τη Blake Lively με τα δύο της παιδιά στη Μαδρίτη όπου η ηθοποιός βρίσκεται για τα γυρίσματα της νέας ταινίας The Rhythm Section, στην οποία συμμετέχει και υποδύεται μία κατάσκοπο.

Και υπό αυτό το mood φορούσε ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο, μάλλον για να μην είναι εύκολα αναγνωρίσιμη, αλλά απέτυχε! Η Blake Lively περπατά με τις δύο κόρες της ενώ μαντεύουμε πως κάπου κοντά θα είναι και ο Ryan.

Blake Lively με τα δύο της παιδιά

Τα παιδιά τους; Αξιολάτρευτα. Είναι κατάξανθα, όπως όλοι θα περιμέναμε και λίγο άτακτα, όπως επίσης όλοι θα περιμέναμε.

Η 3χρονη James και η ενός έτους Inez χαίρονται την βόλτα με τη μαμά τους και η ίδια όμως φαίνεται ότι το απολαμβάνει. Εκμεταλλεύτηκαν τον ήλιο και τον καλό καιρό και πήγαν μια βόλτα στο πάρκο.

Blake Lively με τα δύο της παιδιά

Πάντως εμείς βλέποντας τις κόρες των Blake Lively και Ryan Reynolds, νομίζουμε πως Ryan σε αυτήν την “μάχη” χάνεις. Οι κόρες μοιάζουν περισσότερο στη μαμά τους, την όμορφη και γλυκιά ηθοποιό.

Blake Lively και Ryan Reynols είναι από τα αγαπημένα μας ζευγάρια, είναι ένα από τα ζευγάρια που ξέρουν τι θα πει η λέξη χιούμορ και μαντεύουν πως κατά τον ίδιο τρόπο μαθαίνουμε και τα παιδιά τους!

Διαβάστε επίσης:

Ryan Reynolds: «Έχω άγχος, πάντα είχα άγχος»

Photo: GETTY IMAGES FOR ENTERTAINMENT WEEKLY