Οι κόντρες στο MasterChef, η νικητήρια ομάδα και το σερί επιτυχιών του Κρατς!

LIKE US ON FACEBOOK

Το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας, κρίθηκε, με την κόκκινη ομάδα να είναι η νικήτρια με 7 πόντους παραπάνω. Τότε ήταν που ξεκίνησαν για ακόμα μια φορά οι παρεξηγήσεις και οι κόντρες στο MasterChef, όπως ήταν αναμενόμενο.

Η κόκκινη ομάδα, με βάση τα λεγόμενα του Τάσου, είχε το πλεονέκτημα με τρεις γυναίκες, αναφερόμενος κυρίως στην Ασημίνα, που έκανε τα τσαλίμια της στους φαντάρους. Έτσι κάνοντας λόγο για «κακή στρατηγική», παρεξηγήθηκε η Άλκηστις, δημιουργώντας νέες κόντρες στο MasterChef. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Με προσβάλλει εμένα σαν γυναίκα. Τι, γυναίκα εσύ δεν έχεις στην ομάδα σου; Επειδή έχω παραπάνω κιλά; Ίσα ίσα είμαι πιο όμορφη από αυτές και αληθινή

Η Κρητικιά παίκτρια φαίνεται να ήταν ήδη φορτωμένη από πριν, από την ένταση ανάμεσα σε εκείνη και την Σπυριδούλα, όταν ο Κοντιζάς έκανε την ερώτηση κατά πόσο ευχαριστημένη είναι από τις επιλογές του αρχηγού Τάσου. Έτσι, όταν αναφέρθηκε σε επιλογή της με μαγειρικά κριτήρια της μπλε ομάδας, έκανε την Σπυριδούλα να αντιδράσει, λέγοντας «ναι εμείς δεν κάναμε κανένα», δημιουργώντας μια τεταμένη ατμόσφαιρα.

Δεν κατάλαβα τι μου είπε η Σπυριδούλα, αν και νευρίασα μαζί της. Πιστεύει ότι είναι η επόμενη Ελληνίδα MasterChef, πιστεύει ότι είναι η ωραιότερη, καλύτερη γυναίκα του κόσμου. Μπαρούφες. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Άμα πάμε έτσι, κι εγώ πιστεύω πολλά παραπάνω από όσα πιστεύει εκείνη

Οι κόκκινοι είχαν ως έπαθλο μια όμορφη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και, στο μεζετζίδικο «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη«, ενώ οι μπλε ήρθαν αντιμέτωποι με… πατάτες. Αρχικά, ο Τάσος, ως αρχηγός της μπλε ομάδας, επέλεξε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, δηλαδή τον ίδιο, αφού αποφάσισε να πάρει την ευθύνη, ψηφίζοντας τον εαυτό του.

Στη συνέχεια τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, διεκδίκησαν σε δύο φάσεις την πολυπόθητη ασυλία, με το φαβορί Χρήστο, που να σημειώσουμε ότι το πιάτο του ξεχώρισε στην ομαδική δοκιμασία, να την κερδίζει για 4η συνεχόμενη φορά!

Δεν έλειψαν και τα κλασικά πειράγματα ανάμεσα στους κριτές, που απέδειξαν ότι αν και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θεωρείται πειραχτήρι, όταν ο Σ.Κοντιζάς έχει κέφια, είναι πολύ «χειρότερος». Αυτό μας απέδειξαν στα χθεσινά τους παιχνιδάκια και πειράγματα.

Το trailer του επεισοδίου της Παρασκευής:

Διάβασε επίσης:

Η ομαδική δοκιμασία στο MasterChef με ουρανοκατέβατους καλεσμένους που θύμιζε ταινία δράσης

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved