Τις τελευταίες μέρες παίζει παντού η ένταση ανάμεσα σε Άσπα και κριτική επιτροπή το βράδυ του Σαββάτου στο «Just the 2 of Us». Η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική, με την τραγουδίστρια να ξεσπά με αφορμή μια συζήτηση που άκουσε ανάμεσα στους κριτές.

«Επειδή δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν, άκουσα τη συνομιλία σας για Βουγιουκλάκη και Χατζιδάκι και πάνω από το κοντρόλ που σας έλεγαν… Κύριε Φασουλή, αφήστε γιατί σας σέβομαι και σας εκτιμώ ιδιαιτέρως. Έχω υπάρξει σε ριάλιτι… Ήμουν πίσω και άκουγα τον διάλογο… Εγώ απλά σας ενημερώνω ότι τα άκουγα όλα στο ακουστικό», είπε χαρακτηριστικά η Άσπα Τσίνα αναφερόμενη στην κριτική επιτροπή.

Αμέσως, ο Σταμάτης Φασουλής, φανερά ενοχλημένος, απάντησε: «Δεν έχω ακούσει τίποτα από το ακουστικό. Τι εννοείς; Να σου πω τι λέγαμε; Να σου πω ακριβώς, περίμενε. Σας παρακαλώ κι εγώ. Μιλάτε συνέχεια, να μιλήσει κι ένας άλλος. Για την Κωνσταντίνα μιλούσαμε και λέγαμε για Χατζιδάκι… Είναι κακό αυτό; Ούτε καταλαβαίνω, ούτε με ενδιαφέρει τι λες. Εμένα κανείς δεν με ενημερώνει από πάνω».

Φυσικά, στην τηλεόραση δεν προβλήθηκε όλη η κόντρα τους, αλλά μόνο μερικά αποσπάσματα απ’ την ένταση ανάμεσα σε Άσπα και κριτική επιτροπή.

Όμως, το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είδαμε τα πλάνα που αφαιρέθηκαν, στα οποία βλέπουμε όσα κόπηκαν στο μοντάζ!

«Μη μιλάς άλλο, είπες σουτ. Δεν είσαι στα καλά σου παιδί μου, δεν είσαι στα καλά σου καθόλου», ακούμε τον Σταμάτη Φασουλή να λέει στην Άσπα Τσίνα.

Η ένταση ανάμεσα σε Άσπα και κριτική επιτροπή:

Δες ακόμα:

Άσπα Τσίνα: Απτόητη και με ανάρτηση – καρφί για το J2US