Οι καλύτερες στιγμές από την επιστροφή του GoT! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Ίσως να είναι η μεγαλύτερη και γνωστότερη σειρά που έχει υπάρξει έως τώρα, το Game of Thrones επανήλθε και πάλι στις οθόνες μας για να καθηλώσει όλους τους λάτρεις του.

Η όγδοη σεζόν μόλις ξεκίνησε και το πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones κυκλοφόρησε το βράδυ της Κυριακής 14 Απριλίου. Το επεισόδιο αυτό έδωσε έναυσμα στους οπαδούς της σειράς για συζήτηση, καθώς οι χαρακτήρες προετοιμάζονται να αναλάβουν το dead army.

Τι συνέβη, λοιπόν, στο πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones της σεζόν 8 που μόλις είδαμε;

Ξεκινώντας, χρησιμοποιούνται οι μικροσκοπικές εκδόσεις του Westeros απεικονίζοντας σε ποια περιοχή του κόσμου βρίσκονται οι χαρακτήρες εκείνη τη στιγμή. Ξεκινώντας από τον κατακερματισμένο τοίχο, ο νέος κόσμος δείχνει ότι ο χειμώνας είναι εδώ και είναι όμορφος.

Sansa Stark, Lady of Shade

Ο Jon Snow θα μπορούσε να υποκύψει στη Daenerys Targaryen, αλλά η Sansa σίγουρα δεν είναι ικανοποιημένη από το γεγονός ότι ένας πιθανός σφετεριστής έφερε τον γιγάντιο στρατό και τους γιγαντιαίους δράκους στο σπίτι της καταγωγής. Η Sansa έχει μάθει να μην εμπιστεύεται κανέναν εκτός από την οικογένειά της και δεν θα δεχτεί απολύτως την Daenerys ως βασίλισσα της, μόνο και μόνο επειδή η Dany της το λέει. Ενώ σεβόμαστε τη Sansa για τη στάση της, είμαστε επίσης, λίγο ανήσυχοι για το πώς η Μητέρα των Δράκων πρόκειται να αντιμετωπίσει αυτό το γεγονός.

Επανενώσεις παντού

Το επεισόδιο ήταν μόνο για να φέρει τους χαρακτήρες μαζί και οι συγγραφείς άλλαξαν όλες τις βασικές επανασυνδέσεις, ενώ φέρνουν τα πάνω κάτω στις αναπόφευκτες αντιπαραθέσεις και συναισθηματικές ενώσεις. Πιο συγκεκριμένα, το πρώην ζευγάρι Tyrion και Sansa μίλησε και η Sansa επεσήμανε (με ακρίβεια) ότι δεν υπήρχε τρόπος να φέρει η Cersei ποτέ στρατό στο Winterfell, αποδεικνύοντας και πάλι ότι είναι ο πιο έξυπνος χαρακτήρας στο Winterfell αυτή τη στιγμή. Ο Jon επανενώθηκε με τον Bran και είχε μια υπέροχη στιγμή με την Arya, η οποία ήταν ίσως η πιο αναμενόμενη επανένωση μεταξύ των οπαδών του Thrones, που σίγουρα άξιζε να περιμένουμε.

Arya and Gendry

Μιλώντας για επανασύνδεση, η Arya συναντήθηκε με τον Gendry, ώστε να κάνει ένα στιλέτο από γυαλί δράκων (το καλύτερο για τη δολοφονία των White Walkers), και το ζευγάρι σίγουρα φλέρταρε. Πολλοί οπαδοί βλέπουν ήδη αυτά τα δύο ως «τελικό παιχνίδι», έτσι θα μπορούσαμε να δούμε τις αρχές μιας νέας συμμαχίας Baratheon-Stark.

Ο Theon επανέρχεται

Μετά την κυριολεκτική κυριαρχία του πλοίου, όταν ο θείος του Euron επέστρεψε και πήρε αιχμάλωτη την Yara, ο Theon επιστρέφει. Η λογική του λέει να την αφήσει, και τελικά το κάνει για να φύγει και να πολεμήσει στο Winterfell, ενώ ο θείος Euron, βρίσκεται σε “συνάντηση” με την Cersei. Επίσης, υπήρξε μια άλλη εξαιρετικά δύσκολη επανένωση με τον Bran!

Η καλύτερη σκηνή

“I wasn’t a king.”

“You were. You’ve always been.”

Ο Samwell Tarly, δίκαια αναστατωμένος που η Daenerys είχε κάψει τον πατέρα και τον αδελφό του ζωντανό, λέει τελικά στον Jon την αλήθεια για τους γονείς του – μία στιγμή που οι αναγνώστες του βιβλίου περιμένουν δεκαετίες –  μπροστά από το άγαλμα του Ned στο κάστρο του Winterfell. Είναι στην πραγματικότητα πολύ λυπηρή η πρώτη αντίδραση του Jon ότι ο πατέρας του, ο άνθρωπος που θαύμαζε περισσότερο από οποιονδήποτε, του είπε ψέμματα για όλη του τη ζωή. Τότε υπάρχει μια ερώτηση για το Iron Throne – αν ο Jon ισχυρίζεται ότι είναι καλύτερος από την Daenerys, θα είναι διατεθειμένη να τον λυγίσει; Θα πούμε όχι.

Αφού προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones, πήραμε και μία γεύση για το τι θα δούμε στο δεύτερο πολυαναμενόμενο επεισόδιο.

Διαβάστε ακόμα:

Σε ποιον οίκο του Game of Thrones ανήκεις; Κάνε το τεστ για να μάθεις!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved