Οι γερασμένοι… celebrities μέσω Faceapp κλέβουν τις εντυπώσεις! | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Το Faceapp είναι η νέα τάση, η νέα πρόκληση που κυκλοφορεί τις τελευταίες εβδομάδες στα social media. Σίγουρα θα το έχεις πετύχει κάπου μπροστά σου ή μπορεί ήδη να έχεις δει πως θα είσαι σε 50 χρόνια από τώρα….

Κι όταν οι celebrities κάνουν το Faceapp, τότε το αποτέλεσμα γίνεται viral και σίγουρα είναι πολύ αστείο. Άλλωστε ποιος δεν θα ήθελε να δει τον Sam Smith ή τον Gordon Ramsay σε πολύ μεγάλη ηλικία…;;

Κι έχουμε αρκετές τέτοιες φωτογραφίες όπως θα δεις παρακάτω.

Τι είναι, όμως,το Faceapp που έχει γίνει της μόδας;

Για εκείνους που πιθανόν να μη το γνωρίζουν το Faceapp είναι μια εφαρμογή μέσω της οποίας μπορεί ο χρήστης να κάνει μετατροπές σε φωτογραφίες με διάφορα χαρακτηριστικά κάθε φορά. Το πλέον δημοφιλές χαρακτηριστικό που έχει «εξαπλωθεί» παντού στο διαδίκτυο και είναι πολύ διασκεδαστικό είναι η μετατροπή ενός προσώπου σε γερασμένο. Δηλαδή, το συγκεκριμένο feature σου δείχνει πώς θα μοιάζεις στα βαθιά γεράματα και το αποτέλεσμα μερικές φορές είναι λίγο creepy.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ποιος ξεκίνησε το Faceapp Challenge αλλά οι άνθρωποι ποστάρουν παντού τέτοιες γερασμένες φωτογραφίες και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό!

Ο διάσημοι, όμως, δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν από αυτή τη μάστιγα, αφού η αλήθεια είναι πως η περιέργεια είναι μεγάλη και όλοι λίγο-πολύ θέλουν να δουν πώς θα μοιάζουν στα 70, 80 κοκ.

Ο Sam Smith τώρα είναι μόλις 27 ετών… όταν γεράσει όμως πώς θα μοιάζει;;; «Παππούς ή γιαγιά; Θα επιλέξω και τα δύο», γράφει στη φωτογραφία που δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ακόμη ένας που μαγεύτηκε από το Faceapp ή απλά ήθελε να δει πώς θα είναι γερασμένος είναι ο Drake. Και με μια γερασμένη φωτογραφία που έχει εκατομμύρια likes!

View this post on Instagram

Best caption wins ovo tickets

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Tyrese και Ludacris κάνουν τον Faceapp challenge και μιλάνε για το Fast and Furious 50! Ναι, ναι, ναι, εμείς το θέλουμε!

Οι Jonas Brothers απ’ τη μεριά τους μας έκαναν ένα ταξίδι στο χρόνο και μας πήγαν στο μακρινό… 3000!

Και ο Gordon Ramsay πιστός στη θέση του στο… MasterChef 50! Απολαυστικός!

View this post on Instagram

Me doing a demo on #MasterChef Season 50….

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved