Σε κάτι τέτοιες δύσκολες στιγμές, πολλές φορές καταλαβαίνουμε καλύτερα τους ανθρώπους. Άλλους τους εκτιμάμε περισσότερο κι από άλλους απογοητευόμαστε. Κι αυτές τις μέρες έχουμε εκτιμήσει ακόμα περισσότερο πολλούς διάσημους ανθρώπους που έτσι κι αλλιώς εκτιμούσαμε! Αυτό δεν μπορεί παρά να είναι ένα ευχάριστο νέο κι ένα παράδειγμα προς όλους του πώς μια τέτοια τεράστια κρίση μπορεί να μας φέρει πιο κοντά και μπορεί να μας κάνει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα, κάποιες καταστάσεις αλλά και την γνώμη μας για τους άλλους. Ελληνίδες celebrities αυτές τις μέρες μένουν στο σπίτι και μέσα απ’ τις αναρτήσεις τους μας δίνουν έμπνευση.

Από ποιον να ξεκινήσουμε; Απ’ τη δικιά Πόπη, η οποία με τις αναρτήσεις της μας γεμίζει θετική ενέργεια, ενώ με τα lives της μας κρατάει συντροφιά; Απ’ τη Ζέτα Δούκα, η οποία στέλνει όμορφα μηνύματα προς όλες τις μανούλες ή απ’ τη Σμαράγδα Καρύδη που μέχρι και τραγουδίστρια έγινε για να στείλει ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες; Παρακάτω οι Ελληνίδες celebrities που θαυμάζουμε και μας δίνουν έμπνευση!

Ελληνίδες celebrities μας επηρεάζουν θετικά και μας δίνουν έμπνευση!

Πόπη Τσαπανίδου

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που η Πόπη βρίσκεται σ’ αυτή τη λίστα. Τα τελευταία χρόνια, η ίδια έχει αποφασίσει να αλλάξει τη ζωή της, έτσι άφησε την τηλεόραση κι επικεντρώθηκε στο wellness. Κάθε ανάρτησή της στο Instagram είναι κι μια ένεση αισιοδοξίας κι αυτές τις μέρες δεν θα μπορούσε να μην μας φτιάχνει τη διάθεση, ενώ πολλά απογεύματα μας κρατάει και live παρέα μέσω του Instagram!

Σμαράγδα Καρύδη

Τι να πούμε για τη Σμαράγδα που αυτές τις μέρες έχει αποδείξει πως δεν χρειάζεται να εκμεταλλευόμαστε το influence μας μόνο για τη δουλειά μας, αλλά και για να περνάμε σημαντικά μηνύματα; Η Σμαράγδα Καρύδη απ’ την πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο κορονοϊός στη χώρα μας τονίζει πόσο σημαντικό είναι όλοι να συμβάλλουμε στον περιορισμό της εξάπλωσής του, ενώ ανέβασε ακόμα και video όπου τραγουδάει, στέλνοντας μήνυμα σ’ όλους να σέβονται τις οδηγίες των ειδικών.

https://www.instagram.com/p/B994Yjcp5GZ/

https://www.instagram.com/p/B94PGqdJPjS/

Ζέτα Δούκα

Η Ζέτα Δούκα είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός και μια πολύ ευτυχισμένη μανούλα. Όλες αυτές τις μέρες μένει στο σπίτι, περνάει χρόνο με την οικογένειά της, κάνει γυμναστική με τον σύζυγό της, ζωγραφίζει με τα παιδιά της και εκμεταλλεύεται την υποχρεωτική παραμονή στο σπίτι για να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της!

Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη είναι η απόδειξη ότι δεν υφίσταται η έκφραση “και τι να κάνω στο σπίτι”. Η ίδια επιλέγει να κάνει τη γυμναστική της, να προσέχει τον εαυτό και τη διατροφή της, να διαβάζει, αλλά και να κάνει όμορφες συζητήσεις με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Και φυσικά, μιλάει με FaceTime με τον καλό της, αποδεικνύοντας ότι ο έρωτας στην εποχή της καραντίνας μια χαρά επιβιώνει!

Μαίρη Συνατσάκη

Αυτό το κορίτσι πολύ το αγαπάμε! Όχι απλώς μένει σπίτι και περνάει δημιουργικά τον χρόνο της, αλλά μας βάζει και challenges ώστε να μην βαριόμαστε αυτή την περίοδο! Χρησιμοποιεί την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος για να περάσει το πολύ σημαντικό μήνυμα του να σεβόμαστε τις οδηγίες των ειδικών και εννοείται πως μας φτιάχνει τη διάθεση και με τα χιουμοριστικά videos που ανεβάζει. Το τελευταίο της θα το λατρέψεις!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Είναι μια μανούλα και μια ευτυχισμένη σύζυγος που απολαμβάνει κάθε λεπτό της ημέρας με την οικογένειά της! Κι αυτό θα πρέπει να κάνουμε όλοι! Η Πηνελόπη μας υπενθυμίζει πως αυτή η περίοδος είναι μια καλή ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους και να τους αφιερώσουμε τον χρόνο που υπό άλλες συνθήκες δεν μπορούμε!

Δέσποινα Βανδή

Η αγαπημένη τραγουδίστρια λατρεύει τη μαγειρική και τη σωστή διατροφή, ενώ στο παρελθόν μας έχει δείξει και πολλές απολαυστικές συνταγές μέσα απ’ το Instagram της. Έτσι, κι αυτή την περίοδο μας παρακινεί να μαγειρέψουμε περισσότερο σπιτικά και υγιεινά, να γυμναστούμε, ενώ μας προτείνει και τι βιβλία να διαβάσουμε τώρα που #μένουμε_σπίτι!

Δες ακόμα:

#Μένουμε_σπίτι: Οι αγαπημένοι μας celebrities μας είπαν πώς περνούν τον χρόνο τους στο σπίτι