Τις τελευταίες ημέρες το Instagram έχει πάρει “φωτιά” , αφού οι celebrities στο Faceapp “μεταλλάσσονται” για τα καλά στο αντίθετο φύλο. 

Το Faceapp είναι και πάλι στη μόδα με τη “μανία” αυτή να έχει γίνει το νέο κόλλημα των ημερών ακόμα και για τους διασήμους. Παραλήρημα γίνεται στη showbiz με την εφαρμογή αυτή που σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τον εαυτό σου πώς θα ήταν στο αντίθετο φύλο.

Για εκείνους που πιθανόν να μην το γνωρίζουν το Faceapp είναι μια εφαρμογή μέσω της οποίας μπορεί ο χρήστης να κάνει μετατροπές σε φωτογραφίες με διάφορα χαρακτηριστικά κάθε φορά. Το πλέον δημοφιλές χαρακτηριστικό που έχει “εξαπλωθεί” τον τελευταίο καιρό παντού στο διαδίκτυο και είναι πολύ διασκεδαστικό είναι η μετατροπή ενός προσώπου σε άλλο φύλο. Δηλαδή, το συγκεκριμένο feature σου δείχνει πώς θα έμοιαζες αν ήσουν άντρας (και είσαι γυναίκα) ή γυναίκα (ενώ είσαι άνδρας).

Μάλιστα, παλαιότερα ήταν της μόδας η μετατροπή ενός προσώπου σε γερασμένο, δηλαδή πώς θα μοιάζεις στα βαθιά γεράματα και το αποτέλεσμα μερικές φορές ήταν λίγο creepy. Τι γίνεται τώρα στο Faceapp με τους celebrities που μεταμορφώνονται για τα καλά;

O σατιρικός λογαριασμός Greek Arrow ανέλαβε να κοινοποιήσει τη «μεταμόρφωση» κάποιων Ελλήνων celebrities και οι φωτογραφίες διαδόθηκαν αστραπιαία σε χιλιάδες χρήστες του Instagram.

Πώς είναι οι γνωστοί Έλληνες celebrities στο Faceapp;

Μαίρη Συνατσάκη 

https://www.instagram.com/p/CBkj2lzp39u/

Σάκης Ρουβάς 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 

Δέσποινα Βανδή 

Σίσσυ Χρηστίδου 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αθηνά Οικονομάκου 

Κατερίνα Στικούδη 

Έλενα Παπαρίζου 

Φαίη Σκορδά 

Ελένη Φουρέιρα 

Ανδρέας Γεωργίου 

Ελένη Μενεγάκη 

Σάκης Τανιμανίδης 

https://www.instagram.com/p/CBvJCuRJjFF/

Κωνσταντίνος Αργυρός 

Νατάσσα Μποφίλιου 

Γρηγόρης Αρναούτογλου και Νίκος Μουτσινάς 

Σοφία Μουτίδου 

Σωτήρης Κοντιζάς 

Faceapp με τους celebrities

Δες ακόμα:

Οι γερασμένοι… celebrities μέσω Faceapp κλέβουν τις εντυπώσεις! | Photos