Το “The booth” στο Twitter έχει πάρει “φωτιά” χάρη στη Σοφία Μουτίδου, η οποία παίρνει τις πιο ωραίες εκφράσεις κατά τη διάρκεια των τηλεφωνημάτων. 

Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κρυσταλλία Ρήγα και η Σοφία Κουρτίδου ενώθηκαν κι έγιναν μια απολαυστική παρέα. Έχουν βάλει ως στόχο να κουβεντιάζουν στον αέρα με τους τηλεθεατές όσα θα κουβέντιαζαν με τους φίλους τους. Ερωτικές σχέσεις, φιλίες, αγωνίες στη δουλειά, όνειρα και στόχοι γίνονται θέμα συζήτησης και πεδίο ανταλλαγής απόψεων.

Καθημερινά βλέπουμε πως το Twitter δεν παραλείπει να σχολιάζει την εκπομπή αυτή των τεσσάρων γυναικών, όμως σήμερα, Παρασκευή, συμβαίνει το κάτι άλλο. Και σ’ αυτό ευθύνεται η Σοφία Μουτίδου, με την καλή έννοια πάντα.

Η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της εκπομπής παίρνει υπέροχες εκφράσεις με βάση τα όσα ακούγονται από τα τηλεφωνήματα. Φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, όμως σήμερα το Twitter δίνει ρέστα στο σχολιασμό, κι όχι αδίκως. Δεν είναι και λίγα τα περίεργα τηλεφωνήματα που ακούνε καθημερινά οι τέσσερις γυναίκες, με αποτέλεσμα να απογοητεύονται, να γελούν και να έχουν έντονα συναισθήματα, αφού πολλές φορές τα τηλεφωνήματα είναι πραγματικά ανούσια και σήμερα είναι μια τέτοια μέρα.

Έτσι λοιπόν, με αφορμή τις εκφράσεις της Σοφίας Μουτίδου οι χρήστες του Twitter έκαναν το δικό τους “πάρτυ” στον κοινωνικό ιστότοπο, ανεβάζοντας τις επικές εκφράσεις της ηθοποιού με τα δικά τους σχόλια.

Η ίδια η ηθοποιός είχε ανεβάσει πρόσφατα και μία δημοσίευση απ’ το Twitter στο προφίλ της στο Instagram.

Οι απολαυστικές αναρτήσεις για το “The booth” στο Twitter

Δες ακόμα:

Σοφία Μουτίδου: Ο σύντροφός της την κάλεσε στο “The booth” και τον πέρασε με πρώην