Oι δηλώσεις του Σταμάτη από το MasterChef μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του

LIKE US ON FACEBOOK

Στη φωλιά των ΚουΚου βρέθηκε καλεσμένος ο Σταμάτης Κωβαίος, ο πρώην παίκτης του MasterChef που συγκλόνισε με την αποχώρηση του. Μίλησε για τους λόγους που τον ώθησαν να πάρει αυτή την απόφαση, ενώ παραδέχθηκε τα λάθη που έκανε στις αρχές του παιχνιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, οι δηλώσεις του Σταμάτη από το MasterChef, ήταν αναμενόμενες και σε γενικές γραμμές ίδιες, με τα όσα είχε ήδη πει στην κάμερα του MasterChef. Αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να είναι ο «κακός», όπως και για το ότι στην αρχή ήθελε να βγάλει εκτός τον Παντελή.

Ο Κρατερός Κατσούλης, αρχικά, έκανε λόγο για το γράμμα που άφησε στο σπίτι, το οποίο δημιούργησε μικροπαρεξηγήσεις, αφού πουθενά δεν αναφέρθηκε το όνομα του Μάνου. Ο Σταμάτης συνειδητοποιημένος δήλωσε πως δεν έγινε επίτηδες, ενώ μίλησε και για την απόφαση του να «παραιτηθεί» από το ριάλιτι μαγειρικής.

Δεν ανέφερα τον Μάνο στο γράμμα κατά λάθος, πάνω στην συναισθηματική μου φόρτιση, δεν έγινε εσκεμμένα. Με κανένα παιδί δεν είχα ποτέ τίποτα, δεν έχω πει ποτέ κάτι κακό για κανέναν. Όταν μπαίνεις σε ένα σπίτι με 21 άτομα, με άλλους είσαι κοντά και με άλλους όχι. Είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Όσο περνούσε ο καιρός και με τον Παντελή και με τα άλλα παιδιά είπαμε κάποια πράγματα στο σπίτι, είδαν τι άνθρωπος είμαι και αυτό φάνηκε στην πορεία του παιχνιδιού. Γενικά ήμουν πολύ ειλικρινής, δεν κρύφτηκα πίσω από τις κάμερες, ότι έλεγα το έλεγα μπροστά στην κάμερα

Επίσης, παραδέχτηκε αυτό που όλοι μας είχαμε διαπιστώσει, ότι δηλαδή επηρεάστηκε από την εικόνα που έχει δημιουργήσει στο κοινό, την οποία έμαθε μετά τον ερχομό των παλαιών παικτών. Συμφωνα με τα λεγόμενα του, όμως, δεν ήταν αυτός ο λόγος που τον έκανε να επιλέξει την οικειοθελή αποχώρηση, αλλά το ότι πολλοί παίκτες δεν αναλάμβαναν ευθύνη πιάτου στις ομαδικές, για να μην ψηφιστούν.

Με έριξε πολύ ψυχολογικά, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που έγιναν όλα. Ο λόγος ήταν ότι μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο σπίτι τα οποία προσπαθούσαν να κρυφτούν σε ομαδικές, στα τεστ δημιουργικότητας. Εγώ αυτό δεν το μπορούσα. Ήταν πολλά άτομα. Εγώ μπήκα μέσα για να μαγειρέψω. Ούτε για να με λυπηθεί κανένας γιατί και ποτέ δεν είπα για το πρόβλημα υγείας που είχα. Το παιχνίδι ανέβαινε επίπεδο και υπήρχαν άνθρωποι που έμεναν στάσιμοι και παρέμεναν μέσα στο παιχνίδι χωρίς να υπάρχει λόγος να μείνουν μέσα

Στη συνέχεια, ο Σταμάτης αναφέρθηκε στην λεγόμενη κλίκα, που όπως υποστηρίζει δεν υπάρχει, αφού κανείς δεν είναι κακός μάγειρας για να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Μιλώντας για τον εαυτό του, δήλωσε πώς ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε να ενώσει τα άτομα στο σπίτι, μην καταλαβαίνοντας γιατί μπήκε το όνομα του στην κλίκα.

Έχω ακούσει και λέγεται για μία κλίκα μέσα. Θα μιλήσω για μένα προσωπικά, σε δέκα ομαδικές ήμουν 8 φορές υπαρχηγός και 2 φορές αρχηγός. Αν υφίσταται αυτή η κλίκα, πώς τα παιδιά επέλεγαν τον Σταμάτη σε κάθε ομαδική για υπαρχηγό; Σε ό,τι αποχώρηση υπήρχε ήμουν πάνω στον εξώστη, πάνω από ένα παιδί και το βοηθούσα. Τρεις μήνες τους μαγείρευα στο σπίτι από το πρωί μέχρι το βράδυ, τους μάζευα όλους στο τραπέζι για να φάμε μαζί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάλανε το όνομά μου σε αυτή την κλίκα. Προκαλώ όποιον έχει βγει και όποιον θα βγει από το MasterChef να έρθει να κάτσουμε μαζί εδώ σε εσάς ή όπου θέλει και να μιλήσουμε γι’ αυτή την κλίκα, να μιλήσουμε για μένα, να είμαι κι εγώ μπροστά όμως

Τέλος, στην παρατήρηση του Κρατερού για τις δηλώσεις του Χάμπου και του Ζαχίρ, ο οποίος έκανε λόγο για θέατρο και για αλλαγή συμπεριφορών, είχε να πει ότι είχαν έρθει κοντά τον τελευταίο καιρό ενώ δεν μίλησε ποτέ αρνητικά για το πρόσωπο του.

Το μόνο που δεν μπορούσε να αρνηθεί γιατί είχε καταγραφεί στην κάμερα, ήταν η ημέρα που είπε δημοσίως σε παίκτη να επιλέξει τον Παντελή σε ομαδική δοκιμασία για «το κακό σενάριο», αναφερόμενος σε περίπτωση που χρειαστεί να διώξουν κάποιον. Παρ’όλα αυτά, δήλωσε πως δεν τον θεωρεί αδύναμο μάγειρα, και πως αυτό έγινε στα πρώτα επεισόδια.

Ήθελα να διώξω τον Παντελή στην αρχή, αλλά μετά ήρθαμε κοντά και άλλαξα γνώμη. Ήταν στα πρώτα επεισόδια

Κάτι που μας ξάφνιασε ήταν το ότι μίλησε για αλλαγές συμπεριφορών παικτών που έμαθαν ότι είναι δημοφιλείς, και βασισμένοι σε αυτό ξεκίνησαν να «θάβουν» και να κατονομάζουν άλλους. Όπως αναφέρθηκε, είναι πολλοί που το κάνουν αυτό, αλλά δεν μπορεί να πάει σε κάποιον το μυαλό μας.

Δες και αυτό:

Ο παίκτης που έκανε επίτηδες το χειρότερο πιάτο | Το «γλείψιμο» στον Ζαχίρ

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved