Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ντούσκα πριν την αναχώρησή της για το Τελ Αβίβ, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Έτοιμη για την πρώτη της πρόβα με το «Better Love», δήλωσε η ίδια.

H Κατερίνα Ντούσκα έφυγε για το Ισραήλ το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ στο αεροδρόμιο μίλησε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν απ’ έξω. Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, ανέφερε μεταξύ άλλων και ότι έχει δημιουργικό άγχος, αλλά και ότι δεν κοιτά τα προγνωστικά.

«Δεν κοιτάζω τα προγνωστικά, το λέω συνέχεια, δεν δίνω σημασία. Αν μας βγει αυτό που έχουμε στο μυαλό μας τόσο καιρό και υλοποιηθεί όπως θα θέλαμε και μας κάνει υπερήφανους, θα είμαι εγώ προσωπικά εντάξει με οποιαδήποτε θέση», ανέφερε η ίδια, ενώ πρόσθεσε ότι:

Προσπαθώ να μη σκεφτώ τίποτα, να ηρεμήσω πριν από την πρώτη πρόβα, μια δυο μέρες γιατί δεν έχω σταματήσει στιγμή να τραγουδάω, Θέλω να αποφορτιστώ κάπως για να μπω ξανά δυναμικά

Η πρώτη πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα θα γίνει αύριο Κυριακή, ενώ η ίδια δήλωσε ακόμη ότι η ελληνική αποστολή έχει ζητήσει πολλές αλλαγές που ελπίζει να διορθωθούν απ’ την πρώτη πρόβα: «Το video presentation που μας έστειλαν ήταν ένας σκελετός, έχουμε ζητήσει πολλές αλλαγές και ευελπιστώ ότι όλα θα αρχίσουν να φτιάχνουν από την πρώτη πρόβα».

Αναφορικά με την εμφάνισή της στη σκηνή, η ίδια δήλωσε ότι θα είναι έξι γυναίκες στη σκηνή και ότι θα υπάρχουν τρεις χορογραφίες σαν παράλληλες δράσεις:

Στη σκηνή θα είμαστε 6 γυναίκες. Υπάρχουν 3 χορογραφίες σαν παράλληλες δράσεις. Είναι απαιτητικό αλλά το έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και ανυπομονώ

Δες την πρώτη πρόβα της Τάμτα:

Eurovision 2019: Η πρώτη πρόβα της Τάμτα στο Τελ Αβίβ (Video)