Στην εκπομπή «Φωλιά των ΚουΚου» βρέθηκε καλεσμένη η Εύα Αμπάν, μετά και τη δεύτερη και τελευταία αποχώρησή της από το MasterChef. Μίλησε τόσο για την κόντρα της με την Σπυριδούλα, όσο και για την επεισοδιακή επιστροφή της στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης “ανέκριναν” την Εύα και δεν μπορούσαν να μην ρωτήσουν για το τι συνέβη πραγματικά με την Σπυριδούλα, ποια ήταν οι σχέσεις τους μέσα στο σπίτι του MasterChef αλλά και πιο συγκεκριμένα για την ανάρμοστη συμπεριφορά της, που έφερε κύμα αντιδράσεων, όταν απαίτησε μπροστά σε όλους να σηκωθεί από τη θέση της η Εύα για να καθίσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Εύα, η οποία αποχώρησε μετά την μονομαχία της με την Σπυριδούλα στην δοκιμασία αποχώρησης, είπε για το συμβάν με την καρέκλα, που πυροδότησε αντιδράσεις στο διαδίκτυο:

Εγώ άκουγα που έλεγε ότι πονάει η μέση της, και την ρώτησα αν θέλει να κάτσει μπροστά χωρίς πρόβλημα, αλλά μου είπε οχι. Μετά μάλλον το ξανασκέφτηκε, αφού πονούσε, και οι κριτές άκουσαν την κουβέντα. Τότε γύρισε η Σπυριδούλα και είπε ότι θέλω να κάτσω εγώ. Εγώ δεν δίνω βάση σε τέτοια θέματα, δεν τα παίρνω κατάκαρδα και τόσο άσχημα, και ούτε περίμενα να γίνει τόσο χαμός γιατί εκείνη την στιγμή δεν ήταν τόσο τραγικό από μέρος μου.

Η πρώην παίκτρια του Master Chef δήλωσε πως μέσα στο σπίτι η στάση της Σπυριδούλας δεν ήταν τόσο αρνητική απέναντι της, τονίζοντας ότι δεν της έδειξε ότι έχει κάποιο πρόβλημα μαζί της. Ακόμα, κρατούσαν τις τυπικές σχέσεις και δεν γνώριζε το τι έχει ειπωθεί πίσω από την πλάτη της, δηλαδή στην κάμερα του MasterChef.

Έπαθα σοκ! Αυτό με την καρέκλα ήταν το τελευταίο. Αλλά τα προηγούμενα ότι “τη βάλαμε εμείς” και “δεν μπήκε μαγειρικά…”, όταν προσπαθείς να ρίξεις τον άλλον είναι άσχημο. Γιατί εγώ δεν γύρισα ποτέ να τη ρίξω ποτέ, ούτε σε προσωπικό ούτε σε μαγειρικό επίπεδο

Ακόμα για το υπονοούμενο της Σπυριδούλας για την σχέση της Εύας με τον Μάνο, είχε να πει ότι δεν τρέχει τίποτα παραπάνω μεταξύ τους. Επειδή μπήκε τον τελευταίο μήνα και οι άλλοι είχαν εξοικειωθεί με πολλά πράγματα, ένιωθε ξένη και ο Μάνος απλά την υποστήριξε.

Ο Μανώλης σαν αρχηγός δεν έδωσε πιάτο σε κανένα παιδί, και ήθελε όλοι να δουλέψουν ομαδικά και να δουλέψουν ανάμεικτα. Εγώ και όλοι κάναμε ότι έλεγε ο αρχηγός. Ο Μάνος το έκανε ξεκάθαρα για να υποστηρίξει την ομάδα του, δεν θα έλεγε ποτέ ότι κάποιος δεν ήταν καλός.

Τέλος αναφέρθηκε στην φράση που είχε πει ο Ζαχίρ, ότι μετάνιωσε που την ψήφισε να ξαναμπεί στο σπίτι, και ξεκαθάρισε πως αν και την πείραξε, ήταν απλά ένα ξέσπασμα του. Πιστεύει ότι τα παιδιά που ήταν ήδη μέσα, λόγω εγκλεισμού νευρίασαν, ειδικά όταν γίνεται ένα τζέρτζελο, όπως του Σταμάτη, που σε ταρακουνάει.

Ήταν η έκρηξη του και με έπιασε μετά να μου ζητήσει συγγνώμη. Ο Ζαχίρ είναι πολύ καλός, και αν μιλήσει θα τα πει όλα με μιας, αν έχει κάποιο πρόβλημα. Είναι ευθύς, και τον έπιασα να μιλήσουμε μετά την αποχώρηση του Σταμάτη, και ήταν φορτισμένος. Θεώρησε ότι ήρθαμε εμείς απέξω και αρχίσαμε να λέμε πράγματα, και πώς αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησε ο Σταμάτης.

Διάβασε και αυτό:

MasterChef: Σπυριδούλα και Εύα τα έδωσαν όλα στη δοκιμασία αποχώρησης!