Τα είπαν, τα ξαναείπαν κι αποφάσισαν: Αυτοί οι διάσημοι δεν θα βρίσκονται στον γάμο τους! Πρίγκιπας Harry- Meghan Markle δεν θέλουν προσωπικότητες όπως η May, o Trump και οι Obamas στον γάμο τους!

Ο γάμος Πρίγκιπα Harry- Meghan Markle δεν θα έχει κάποιους διάσημους καλεσμένους που μπορεί να περίμενες να δεις εκεί, με πρώτη απ’ όλους τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, Theresa May!

Το πριγκιπικό ζεύγος που ετοιμάζεται ν’ ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον επόμενο μήνα, αποφάσισε να μην προσκαλέσει ούτε την Theresa May ούτε τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Βρετανίας, Jeremy Corbyn.

Kαι για να λέμε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα: Πρίγκιπας Harry- Meghan Markle δεν έβαλαν κανέναν πολιτικό στη λίστα των καλεσμένων!

Απ’ τη λίστα των προσκεκλημένων λείπουν κι άλλα ηχηρά ονόματα, όπως εκείνο του ζεύγους Trump αλλά και του ζεύγους Obama.

Mπορεί να πρόκειται για τον γάμο της χρονιάς, όμως, πηγή απ’ το Παλάτι τόνισε πως καλεσμένοι θα είναι μόνο άτομα που έχουν στενή σχέση με το ζευγάρι.

Ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Harry απ’ την πλευρά του σχολίασε την απουσία της May σημειώνοντας ότι «έχει αποφασιστεί να μην τηρηθεί μία επίσημη λίστα Βρετανών και ξένων πολιτικών ηγετών και προσωπικοτήτων. Αποτελεί απόφαση του Παλατιού».

Η πηγή που διέρρευσε την απουσία της Βρετανίδας Πρωθυπουργού τόνισε πως η αίθουσα όπου θα γίνει ο γάμος δεν είναι μικρότερη από εκείνη που χρησιμοποιήθηκε στον γάμο των William και Kate Middleton. Σ’ εκείνον το γάμο είχε δώσει το παρών μεγάλη αντιπροσωπεία της βρετανικής Κυβέρνησης. Η πηγή ξεκαθάρισε πως η Κυβέρνηση δεν απαιτεί να προσκληθεί στο γάμο η Theresa May.

Θυμίζουμε ότι ο γάμος Πρίγκιπα Harry – Meghan Markle θα γίνει στις 19 Μαϊου. Η γαμήλια πομπή που θα καταλήξει στο κάστρο του Ουίνδσορ όπου θα γίνει η τελετή θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι.

Εν συνεχεία θα γίνει δεξίωση στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου για το ζευγάρι και τους καλεσμένους από την εκκλησία και το βράδυ θα πραγματοποιηθεί μια ιδιωτική δεξίωση για το ζευγάρι, τους στενούς φίλους και τις οικογένειές τους.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτά είναι τα προσκλητήρια του γάμου Πρίγκιπα Harry και Meghan Markle (Photo)