Οι διάσημοι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών στον βασιλικό γάμο, ήταν πολλοί. Ήταν για την ακρίβεια ένας τους λίγους βασιλικούς γάμους που είδαμε τόσους πολλούς αστέρες του Hollywood μαζί.

Οι διάσημοι έκλεψαν την παράσταση ανάμεσα στους 600 καλεσμένους που παρευρέθηκαν στον βασιλικό γάμο της χρονιάς. Priyanka Chopra, Serena Williams, ακόμη και οι πρωταγωνιστές του Suits δεν έλειψαν από τη μεγάλη μέρα της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry.

H Victoria Beckham πρώτη απ’ όλους κέρδισε την προσοχή όλων καθώς πολλοί σχολίασαν ότι «ήρθε ντυμένη για κηδεία παρά για γάμο», εξαιτίας του μαύρου χρώματος που επέλεξε να φορέσει. Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι ήταν η πιο καλοντυμένη.

Οι διάσημοι καλεσμένοι

Εντυπωσιακές ήταν και οι εμφανίσεις που έκαναν η Serena Williams με ένα midi ροζ φόρεμα και η Amal Clooney με ένα κίτρινο φόρεμα που θύμιζε κάτι από μια άλλη δεκαετία.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

Όλοι οι πρωταγωνιστές του «Suits», έδωσαν το παρών στον βασιλικό γάμο και βρέθηκαν στο πλευρό της συμπρωταγωνίστριας τους. Αστέρες του Hollywood όπως ο Tom Hardy και ο Idris Elba, επίσης ήταν εκεί.

Chris Radburn/Pool via REUTERS

Photo by Chris Jackson / POOL / AFP

Τον πρώτο της βασιλικό γάμο παρακολούθησε και η Oprah Winfrey η οποία έφτασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου φορώντας ένα ροζ φόρεμα και ένα ροζ καπέλο.

PA

Διαβάστε επίσης:

Καρέ-καρέ ο βασιλικός γάμος | Το ζευγάρι & οι λαμπεροί καλεσμένοι

Photo: PA