Πριν από έναν χρόνο και δύο μήνες, η ηθοποιός υποδέχθηκε την κορούλα της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Αυτές τις ημέρες, η Κλέλια Ρένεση με την κόρη της βρίσκονται στην Ζάκυνθο, την ιδιαίτερη πατρίδα της, για διακοπές.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το πάρκο ζώων που βρίσκεται στο νησί, όμως, η συγκεκριμένη επίσκεψη έγινε και η αφορμή ώστε να κάνει η ηθοποιός μια δημόσια καταγγελία.

Συγκεκριμένα, η Κλέλια Ρένεση κατήγγειλε το κράτος, το οποίο δεν στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες, ενώ όπως εξήγησε κι εκείνη πηγαίνει πολύ σπάνια σε πάρκα που εκθέτουν ζώα, διότι θλίβεται με τις εικόνες εκμετάλλευσης που βλέπει.

Όμως, όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, εξεπλάγην ευχάριστα όταν είδε ότι το συγκεκριμένο πάρκο λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον και τα ζώα.

Μάλιστα, η Κλέλια Ρένεση με την κόρη της απόλαυσαν κι ένα ωραίο πρωινό στο πάρκο ζώων, με την ίδια λέει πως η μικρή Κοραλία ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με τα ρακούν!

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:

«Πολύ σπάνια επισκέπτομαι πάρκα που εκθέτουν ζώα, γιατί πάντα θλίβομαι και θυμώνω για την εκμετάλλευση κ τις συνθήκες φιλοξενίας των ζώων – εκθεμάτων.

Άκουσα πολύ καλά λόγια για το Askos Stone Park Zakynthos και είπα να δοκιμάσω κάτι που είχα ορκιστεί ότι δεν θα ξαναέκανα.

Προς μεγάλη μου έκπληξη, χάρηκα αφάνταστα που στο χωριό μου, στην γειτονιά μου συγκεκριμένα, υπάρχει ένα τέτοιο πάρκο με τόσο σεβασμό προς το περιβάλλον κ τα ζώα, με τόση αγάπη φτιαγμένο κ τόσο μεράκι. Ατελείωτα στρέμματα με κάθε λογής χλωρίδα, τοπική κ γκεστ σταρ, πανέμορφα ελάφια να βόσκουν ανέμελα χωρίς περιορισμούς σε όλη την έκταση, χωρίς κανένας να τα εξαναγκάζει να σταθούν κάπου, χωρίς κλουβιά, χωρίς πρέπει, χωρίς να τους φέρονται σαν να ναι σε τσίρκο. Πανέμορφα πόνυ, γελάδια, κατσίκια κ πρόβατα κάποιας ποικιλίας που μου διαφεύγει, επίσης λεύτερα κ ξένοιαστα, χελώνες, ρακούν, παγόνια πανέμορφα, κότες, κοκόρια, γαλόπουλα, κουνέλια κτλ.. όλα σαν συμμορία στο σωστό σημείο.

Όλα καμωμένα με πολύ μεράκι. Και χωρίς ΚΑΜΙΑ δημόσια επιδότηση ή βοήθεια. Αυτές πάνε σούμπιτες στα πολυξενοδοχεία που μαστίζουν το νησί κ καταστρέφουν όλες τις ακτές κ το γεωφυσικό του κάλλος. Κ στο πάρκο που αναδεικνύει όλη αυτήν την ομορφιά του τόπου, τίποτα.

Είναι να μην τους βγάζεις το καπέλο;! Μόνοι τους τα κατάφεραν, μόνοι τους παλεύουν. Λυπηρά όλα αυτά, αλλά την απουσία της δημόσιας μέριμνας την γνωρίζουμε καλά.

Αυτό που δεν γνώριζα, ήταν που έχανα τόσο καιρό το πρωινό καφεδάκι μου μαζί με τα ελαφάκια. Κ την ωραιότερη μαρμελάδα δαμάσκηνο.

ΥΣ: Η Κοραλίτσα δεν σταμάτησε να τσιρίζει από χαρά με τα ρακούν…».

Δες ακόμα:

Δείτε την Κλέλια Ρένεση αγκαλιά με το μωράκι της! (Photo)

Photo: Instagram/@klelia_renesi_fc