Οι coaches του The Voice ράπαραν για να διεκδικήσουν τον παίκτη! (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Το να βλέπεις τον Πάνο Μουζουράκη να ραπάρει το λες μέσα στα πλαίσια που δεν παθαίνεις σοκ, όταν, όμως, ακούς τον Κωστή Μαραβέγια να τραγουδάει ραπ, ε δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα γέλια σου!

Οι coaches του The Voice ράπαραν για να διεκδικήσουν τον παίκτη! Ποιον παίκτη; Τον Αλέξανδρο, ο οποίος πήγε αποφασισμένος να κάνει τους τέσσερις coaches να «σφαχτούν» για χάρη του!

Oι κριτές εντυπωσιάστηκαν και ο καθένας θέλησε να τον διεκδικήσει. Τι έκαναν για να τον πείσουν; Φυσικά ράπαραν σε μια προσπάθεια να του αποδείξουν πως ξέρουν κι εκείνοι από ραπ!

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε μια καλή προσπάθεια, ο Κωστής Μαραβέγιας θα σε κάνει απλά να κλάψεις απ’ τα γέλια κι ο νικητής ήταν ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος έπεισε τον Αλέξανδρο ότι «το χει»!

Η 18χρονη που εντυπωσίασε τους coaches του The Voice

Η 18χρονη Σταυρίνα πήγε με σκοπό να εντυπωσιάσει και τα κατάφερε!Η Έλενα Παπαρίζου κατευθείαν, όμως, ο λόγος δεν ήταν μόνο η φωνή της διαγωνιζόμενης, αλλά και η επιλογή του τραγουδιού.

Η Σταυρίνα επέλεξε ένα τραγούδι του Michael Jackson από έναν δίσκο του, που, όπως είπε Έλενα Παπαρίζου, δεν ήταν και τόσο γνωστό και ίσως κάποιος άλλος να επέλεγε κάποιο άλλο. Αυτό ήταν το στοιχείο που της έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση!

Διαβάστε ακόμα:

Φυσικά και ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοίμασε κάτι special για τους κριτές του The Voice! (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved