Οι auditions στο X Factor ξεκινούν και μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις! | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

To ελληνικό X Factor, το κορυφαίο μουσικό talent show ξεκινά αύριο Τρίτη 21 Μαΐου για να γεμίσει τα βράδια μας με μουσική! Οι κριτές είναι στη θέση τους και για ακόμη μια φορά οι εκπλήξεις που μας περιμένουν είναι πολλές.

Το ελληνικό X Factor θα προβληθεί στο Open TV και σηκώνει αυλαία αύριο Τρίτη με τις auditions!

Συγκεκριμένα, με χιλιάδες συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου, ξεκινά το συναρπαστικό «ταξίδι» για ένα πλήθος υποψηφίων που ονειρεύονται να φτάσουν μέχρι τα Chairs και να έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν πως εκείνοι έχουν το X Factor, με όνειρο μια μεγάλη καριέρα στη μουσική βιομηχανία, όπως έχουν επιτύχει διεθνώς όχι μόνο νικητές αλλά και συμμετέχοντες στο κορυφαίο talent show.

Το πολυαναμενόμενο Grand Opening, η μεγάλη έναρξη των auditions του X Factor, γίνεται αύριο το πρωί, στο κέντρο πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, με τον παρουσιαστή των backstage Άρη Μακρή να υποδέχεται τους συμμετέχοντες που θέλουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους στην εκρηκτική επιτροπή.

Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Θεοφάνους, Χρήστος Μάστορας και Μιχάλης Τσαουσόπουλος είναι πανέτοιμοι να διασταυρώσουν τα μουσικά ξίφη τους και να συναποφασίσουν ποιοι από τους υποψήφιους θα περάσουν στην πολυπόθητη δεύτερη φάση, αξιοποιώντας τη μοναδική αυτή ευκαιρία για να αναδείξουν τα μουσικά και σκηνικά τους χαρίσματα.

ελληνικό X Factor

ελληνικό X Factor

ελληνικό X Factor

ελληνικό X Factor

Η μεγάλη έναρξη των auditions του Χ Factor, δίνει στο κοινό τη δυνατότητα να συμμετέχει, ζώντας την αξέχαστη εμπειρία των auditions!

To Χ Factor θα το δούμε το Φθινόπωρο στο OPEN, με τη Δέσποινα Βανδή στο τιμόνι της παρουσίασης.

Δείτε επίσης:

Η πρώτη φωτογράφιση της ομάδας του Χ Factor είναι γεγονός!

Photo:  R. STUDIO FOSS ΓΕΡΑΚΑΣ

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved