Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε την Κατερίνα Καραβάτου να εισβάλλει στο Greece’s Next Top Model καθώς συμμετείχε, μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου, στη φωτογράφιση των κοριτσιών.

Η παρουσιάστρια μεταμορφώθηκε σε grand dame και συνόδευσε τα μοντέλα του GNTM. Τι είπε, λοιπόν, η Κατερίνα Καραβάτου για την Εύη Ιωαννίδου μετά απ’ αυτήν την εμπειρία της;

Μέσα απ’ την εκπομπή στη «Φωλιά των ΚουΚου», η Κατερίνα Καραβάτου έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τη συμπεριφορά της Εύης, αλλά και το περιστατικό που είδαμε την παίκτρια του GNTM να κλαίει.

Η παρουσιάστρια είπε πως η Εύη φαινόταν απ’ την αρχή ότι «ήταν αλλού» και φαινόταν πως δεν ήταν καλά πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση, με το βλέμμα της να είναι «χαμένο».

Πραγματικά το κορίτσι φαινόταν ότι είναι “αλλού” από την αρχή. Εγώ κατάλαβα ότι το κορίτσι δεν ήταν καλά πριν καν ξεκινήσει, γιατί τις είδα μπαίνοντας και ήταν λίγο χαμένο το βλέμμα της. Δεν ξέρω καν αν με πρόσεξε ότι την προσέχω

Η ίδια συνέχισε λέγοντας πως αυτό έγινε σ’ όλη τη διάρκεια, γιατί αυτό έγινε λίγο μετά την αρχή της φωτογράφισης, φαινόταν ότι δεν πλησίαζε τις άλλες κοπέλες, δεν μιλούσε, ήταν πολύ στενοχωρημένη και «δεν καταλάβαινες τι έχει γίνει».

Πάντως, όσον αφορά τη φωτογράφιση, η Κατερίνα Καραβάτου είπε πως η Εύη ανέβηκε σε δυο μηχανές και πραγματικά έτρεμε! «Εγώ με την Έλενα κοιταζόμασταν και μετά δεν είναι που επέμενε μόνο, έβαλε το πόδι της αλλού, και το πολεμούσε τόσο σκληρά. Αυτή πολέμησε τη φωτογραφία πιο σκληρά από όλες», είπε χαρακτηριστικά.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης;

Από τους εξαντλητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας του GNTM, τα επτά κορίτσια καλούνται να μάθουν να κινούνται με ρυθμό και στα βήματα, που θα τους υποδείξει ο χορογράφος Nick Marianos.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια συμμετέχουν στο ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ της διεθνούς dj Xenia Ghali, “Lay in your Arms”. Έντονα χρώματα, λάμψη, discoballs και αστραφτερά ρούχα, μας μεταφέρουν στα υπερβολικά 80s, όπου οι γυναίκες έκαναν εντύπωση με κάθε τους βήμα. Η χορογραφία απαιτεί συγκέντρωση, χάρη, σωστό ύφος και ομαδικότητα.

Ποια θαμπώθηκε από τα φώτα και δε θα συνεχίσει να χορεύει στο ρυθμό του GNTM;

https://www.youtube.com/watch?v=SHZSnxjtq9Q

Διάβασε ακόμα:

Η νέα «κλίκα» στο GNTM δεν είναι αυτή που περίμενες!