Το ξέραμε καιρό τώρα, αλλά σίγουρα όταν κάτι ανακοινώνεται επίσημα αποκτά άλλη βαρύτητα… Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την Πέμπτη την αποχώρησή της απ’ τον Alpha και την τηλεόραση στο τέλος της σεζόν κι όλοι παρακολούθησαν τη στιγμή συγκινημένοι. 30 χρόνια είναι αυτά άλλωστε… Τι έγραψαν οι δικοί της άνθρωποι στη δουλειά μετά την ανακοίνωση; Παρακάτω οι αναρτήσεις των συνεργατών της Ελένης μετά την ανακοίνωση για την αποχώρησή της.

Οι στενοί της συνεργάτες μετά το τέλος της εκπομπής της Πέμπτης θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα μέσω των social media, έτσι προχώρησαν σε αναρτήσεις, η κάθε μια απ’ τις οποίες έχει τον δικό της χαρακτήρα.

Οι αναρτήσεις των συνεργατών της Ελένης μετά την ανακοίνωση για την αποχώρηση

Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Τάσος Τεργιάκης έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην αγαπημένη τους παρουσιάστρια και συνεργάτιδα επί σειρά ετών.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

«Δεν υπάρχουν αντίο στον δρόμο μας», έγραψε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ενώ ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Ελένη για τον ονομαστική της εορτή.

Για όλα όσα μου είπες σήμερα, για όλα όσα μου δίνεις γενναιόδωρα μπροστά και πίσω από τις κάμερες όλα αυτά τα χρόνια, για όλα όσα έχεις επενδύσει σε εμένα, αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη. Και αγάπη, ζεστή, αληθινή αγάπη, σαν τις αγκαλιές μας, που δυστυχώς σήμερα τις στερηθήκαμε, πάροτι είναι και η γιορτή μας. Να σε χαίρομαι και να με χαίρεσαι, παντοτινά. ❤️

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

«Τελικά θα πάρουμε μαζί σύνταξη ή…? Χρόνια πολλά ΕΜ», έγραψε με χιουμοριστική διάθεση ο αγαπημένος συνεργάτης της Ελένης.

https://www.instagram.com/p/CAcrchiH9uI/?utm_source=ig_embed

Τάσος Τεργιάκης

«Σε γνώρισα το 2010 όταν ήρθα ως… περίπου περαστικός, στην εκπομπή σου. Εμεινα ομως 10 σεζόν.. κερδίσαμε τελικά και οι δυο νομίζω, μέσα από μια άψογη επαγγελματική συνεργασία. Χαίρομαι γιατί ήμουν διπλα σε Σενα, στην μόνη, αληθινή, τηλεοπτική προσωπικοτητα της χώρας που έγραψε Ιστορία… εις το επανιδείν λοιπόν…», έγραψε συγκινημένος ο Τάσος Τεργιάκης.

Στο μεταξύ, η ίδια η Ελένη ανέβασε μια φωτογραφία, γράφοντας “πάντα θα είμαστε μαζί”.

Δες ακόμα:

Το ευφάνταστο και δροσιστικό δώρο του Νίκου Μουτσινά στην Ελένη Μενεγάκη (Video)