Κανείς δεν έχει ξεχάσει την επική δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα για τις γυναίκες με τις οποίες έχει κοιμηθεί… Πόσες είχε πει; 4.000! Σωστά θυμάσαι και σωστά διάβασες στον τίτλο!

Πώς αντιδράει, όμως, πλέον όταν τον ρωτάνε για εκείνη την ατάκα; «Να το αφήσουμε…», λέει πια ο Γιάννης Σπαλιάρας για τις 4.000 γυναίκες αφού προφανώς έχει βαρεθεί να τον ρωτάνε συνέχεια γι’ αυτό το θέμα!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε στα εγκαίνια εταιρείας παπουτσιών κι όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν -ξανά- για τις 4.000 γυναίκες, εξέφρασε την ενόχλησή του:

Παιδιά να πούμε κάτι για τα παπούτσια ή το Πάσχα; Να αφήσουμε τις 4.000 γυναίκες. Περάσανε δυο χρόνια. Να πούμε κάτι άλλο

Κι ακόμα κι αν όντως αυτή η δήλωση είχε προκαλέσει αίσθηση, αλήθεια βρε παιδιά δεν βαρεθήκατε να τον ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια;

Θυμίζουμε ότι το μοντέλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε σχέση ενώ πρόσφατα είχε δηλώσει πως δεν σκέφτεται το γάμο σαν αυτοσκοπό αλλά θα ήθελε να παντρευτεί για να κάνει παιδί.

Ωστόσο, είχε διευκρινίσει πως ένας γάμος δεν είναι στα άμεσα πλάνα του γιατί πρώτα πρέπει να έχει ένα σταθερό εισόδημα για να μπορεί να κάνει οικογένεια.

Για την ιστορία, πάντως, ας θυμηθούμε τι ακριβώς είχε δηλώσει το 2015 ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον αριθμό των γυναικών με τις οποίες έχει κοιμηθεί: «Δεν μετράω ακριβώς. Υπολογίζω ότι είναι περίπου τέσσερις χιλιάδες κοπέλες», είχε πει το μοντέλο ενώ όταν είχε ρωτηθεί στη συνέχεια για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος αριθμός γυναικών με τις οποίες έκανε την ίδια μέρα έρωτα σε διαφορετικές στιγμές, είχε πει τρεις!

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μας συστήνει τη γυναίκα της ζωής του (Photo)