Ο Βρεττός μίλησε για τη σχέση του με θαυμάστρια και την έντονη ερωτική του ζωή…

LIKE US ON FACEBOOK

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Ηλίας Βρεττός στον Θέμη Γεωργαντά και στην εκπομπή “After Dark”. Η σχέση του με θαυμάστρια, η ερωτική του ζωή αλλά και πρώην κοπέλες του που… ψωνίστηκαν.

Ειλικρινής ο Ηλίας Βρεττός στον Θέμη Γεωργαντά απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και χωρίς να αφήσει τίποτα κρυφό. Καλεσμένος στην εκπομπή “After Dark” μίλησε για όλα και φυσικά και για τα ερωτικά του. Πόσα δεν γνωρίζουμε για τη ζωή του Βρεττού; Σίγουρα πολλά!

Όπως είπε ο τραγουδιστής έχει κάνει σχέση με θαυμάστριά του και όχι μόνο μια φορά… Αλλά ήταν μια αποτυχία!

Ναι έχω κάνει σχέση και ήταν με παταγώδη αποτυχία. Όχι μόνο μια φορά. Ποτέ δεν έχω κάνει ερωτική πράξη στο χώρο που δουλεύω, το θεωρώ ασέβεια. Έχει τύχει να γνωρίσω κοπέλα και να προχωρήσει παραπάνω

Ο Ηλίας Βρεττός, όμως, δεν έμεινε μόνο σε αυτήν την ανακοίνωση… Όπως αποκάλυψε στον Θέμη Γεωργαντά έχει κάνει σεξ με τρεις διαφορετικές γυναίκες μέσα σε ένα 24ωρο!

«Έχω κάνει με τρεις και δεν το λέω περιαυτολογώντας για αυτό το πράγμα. Κοίτα να δεις, όταν είμαι ερωτευμένος είμαι εκεί και δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Έχουν υπάρξει φορές που στο τελείωμα μιας σχέσης έχω υπάρξει άπιστος. Όταν, όμως, είμαι μόνος θέλω να ζήσω. Δεν υπάρχει μέτρο».

Παράλληλα, ο τραγουδιστής είπε ότι στα 35 του έχει καταλήξει πλέον, πως το να μοιράζεις το κορμί σου σε διάφορα πρόσωπα είναι μεγάλη ψυχική φθορά και δεν είναι κάτι το οποίο σε γεμίζει ουσιαστικά. «Έφτασε στο σημείο να σιχαθώ τον εαυτό μου από αυτό το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά.

Είμαι ένας άνθρωπος που έχω καεί πάρα πολύ από τα ερωτικά μου, και πολλές φορές πήραν μεγαλύτερη διάσταση από την δουλειά μου. Δεν είμαι διατεθειμένος να επιτρέψω να μου συμβεί ξανά. Θέλω να μιλάω με τη δουλειά μου και τα τραγούδια μου. Δεν θέλω τίποτα να επισκιάσει αυτό το οποίο έχω χτίσει δέκα χρόνια με κόπο και ιδρώτα

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, του έχει κάνει κακό στη δουλειά του που ήταν με συγκεκριμένους ανθρώπους, ενώ αναφορικά με τη σχέση που διατηρεί τώρα με μία κοπέλα εκτός χώρου εξήγησε: «Πολλές φορές βρέθηκαν δίπλα μου κοπέλες, οι οποίες μόλις βγήκαν στην δημοσιότητα άλλαξαν και ψωνίστηκαν».

Εκτός από τις πικάντικες λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, ο Ηλίας Βρεττός αναφέρθηκε σε ένα τραγούδι που απέρριψε και στη συνέχεια το μετάνιωσε.

Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής αυτό «έχει συμβεί στο «Άκου να δεις», που το πήρε ο Νίκος Οικονομόπουλος και το έκανε μεγάλη επιτυχία» ενώ διευκρίνισε ότι είχε άλλο κουπλέ.

«Μου άρεσε πάρα πολύ το κομμάτι αλλά είχα κάποιο άλλο το οποίο και το προτίμησα γιατί νόμιζα ότι ήταν καλύτερο» κατέληξε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Ηλία Βρεττού μέσα απ’ το νοσοκομείο | Photo
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved