Η σειρά του Alpha έχει κάνει το δικό της ρεκόρ στην ελληνική τηλεόραση και είναι έτοιμη να επιστρέψει για 8η σεζόν! Λίγο πριν τη νεά σεζόν, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έκανε spoiler για τη Μουρμούρα!

Μιλώντας στο TV Έθνος, ο ηθοποιός επιβεβαίωσε πως τα ζευγάρια θα μείνουν ως έχουν αλλά θα υπάρξουν πιο σταθεροί ρόλοι στα πρόσωπα που πλαισιώνουν τα ζευγάρια.

Ο ίδιος είπε πως όλοι οι συντελεστές το διασκεδάζουν πολύ, ενώ συνέχισε λέγοντας στην 8η σεζόν θα δούμε πολλές ανατροπές και φυσικά το παιδί του να μεγαλώνει!

Ποιο ήταν, όμως, το spoiler που έκανε; Το ότι εκείνος και η Καίτη (Κλέλια Ρένεση) θα χωρίσουν αλλά θα μένουν στο ίδιο σπίτι. Έτσι, λοιπόν, φαντάζεσαι τι πρόκειται να γίνει σ’ αυτό το σπίτι!

Διάβασε παρακάτω αναλυτικά το απόσπασμα απ’ τη συνέντευξη του ηθοποιού όπου μιλάει για το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Το spoiler για τη Μουρμούρα:

  1. Τα ζευγάρια μένουν ως έχουν στον νέο κύκλο επεισοδίων;
  2. Ναι, οι ίδιοι θα είμαστε. Θα έχουμε όμως και πιο σταθερούς ρόλους στα πρόσωπα που πλαισιώνουν τα ζευγάρια. Σε εμάς, για παράδειγμα, θα βλέπετε περισσότερο την ηθοποιό που υποδύεται τη βοηθό της κυρίας Καίτης.
  3. Τι αλλαγές θα δούμε στον νέο κύκλο επεισοδίων;
  4. Η πιο ουσιαστική στο δικό μας ζευγάρι είναι ότι χωρίζουμε, αλλά μένουμε στο ίδιο σπίτι. Ήταν πολύ έξυπνο σεναριακό εύρημα. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα προκύψει μέσα από όλο αυτό.
  5. Τι άλλο να περιμένουμε στην ιστορία του Ηλία και της Καίτης;
  6. Τα πάνδεινα. Είναι πραγματικά πολύ ωραία τα καινούρια σενάρια. Μπαίνουμε στην όγδοη χρονιά και πραγματικά το διασκεδάζουμε. Το χαιρόμαστε! Θα δούμε το παιδί να μεγαλώνει… Θα δούμε πολλά…

Δες ακόμα:

Όλοι οι πρωταγωνιστές των τελευταίων 6 χρόνων της Μουρμούρας σ’ ένα μοναδικό trailer!