Καλεσμένος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Βασίλης Κικίλιας στον Γιώργο Παπαδάκη και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα». Όσα δήλωσε μερικούς μήνες πριν γίνει πατέρας.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού θα κρατούν σε μερικούς μήνες στα χέρια τους τον καρπό του έρωτά τους. Και οι δυο τους είναι τρισευτυχισμένοι και απολαμβάνουν αυτή τη φάση της ζωής τους.

Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας για το παιδί που περιμένει με τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, δήλωσε από τώρα πως πιθανότατα θα είναι χαζομπαμπάς, ενώ τόνισε πως είναι ευλογία απ’ τον Θεό.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αναμένουν το μωράκι τους να έρθει στον κόσμο προς τα τέλη Δεκέμβρη, που σημαίνει ότι οι γιορτές των Χριστουγέννων και το νέο έτος θα τους βρει αγκαλιά με τον γιο τους!

Θα γινώ μπαμπάς πρώτα ο Θεός. Πολύ πιθανόν να είμαι χαζομπαμπάς. Είναι ευλογία από τον Θεό. Τα ευχάριστα θα τα έχουμε προς το τέλος του Δεκέμβρη

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Κικίλιας δέχτηκε τα σχόλια και τις συμβουλές του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος του είπε με χιούμορ:

Πρωτοχρονιά θα κάνετε με ένα μωρό. Προετοιμαστείτε γιατί δε θα έχετε καλό ύπνο το βράδυ. Θα πρέπει να μάθετε να το νανουρίζετε

Δες όσα είπε ο Βασίλης Κικίλιας στον Γιώργο Παπαδάκη:

Το απόσπασμα για το μωρό θα το βρεις στην αρχή του video.

«Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένεια μας μεγαλώνει. Είμαστε ευτυχείς,γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη», ήταν τα λόγια με τα οποία ο Βασίλης Κικίλιας είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της συζύγου του.

Δες ακόμα:

Τζένη Μπαλατσινού: Τα πρώτα πλάνα με φουσκωμένη κοιλίτσα!