Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη, μπορεί να έζησαν κάποτε στιγμές απόλυτης ευτυχίας και ν’ απέκτησαν μαζί ένα παιδί, όμως, πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και οι δυο τους έχουν προχωρήσει τη ζωή τους. Παρόλα αυτά, φυσικά διατηρούν άριστες σχέσεις, αφού η μικρή Εύα θα τους δένει για πάντα.

Καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή “The Dot”, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για όλα, ενώ δεν δίστασε ν’ αναφερθεί στο θέμα του διαζυγίου του, αλλά και στο νέο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή της Βάσως Λασκαράκη. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τη νέα σχέση της Λασκαράκη είπε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα είναι η πρώην σύζυγός του να έχει δίπλα της έναν άνθρωπο που θα συμπεριφέρεται καλά στο παιδί και στην ίδια.

«Το θέμα τωρινές σχέσεις το συζητήσαμε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα φυσικά», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ενώ σε ερώτηση για τη σχέση της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο απάντησε με χιούμορ:

Ναι; Από εσάς το μαθαίνω ότι έχει καινούρια σχέση η Βάσω! Τι λόγο να έχω να της πω που να πάνε διακοπές; Εγώ θέλω οποιοσδήποτε άνθρωπος βρεθεί δίπλα από την Βάσω, να είναι σωστός πρώτα από όλα στο παιδί και μετά και στην Βάσω. Από ‘κει και πέρα θέλω να είναι καλά κι ευτυχισμένη. Αν είναι ευτυχισμένη η Βάσω γιατί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωή της Εύας είναι με την Βάσω, θα είναι ευτυχισμένη και η Εύα είναι λογικό. Θέλω να είναι ήρεμη στην ζωή της να πηγαίνουν όλα τέλεια για να πηγαίνουν όλα τέλεια και στην μικρή

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο πώς διαχειρίστηκαν οι δυο τους το θέμα του διαζυγίου, λέγοντας πως όλα κύλησαν πολύ ομαλά και σ’ αυτό βοήθησε πολύ και η Βάσω Λασκαράκη, την οποία χαρακτήρισε μια έξυπνη γυναίκα, αξιοπρεπή και τέλεια μαμά για την Εύα.

«Όλα κύλησαν πάρα πολύ ομαλά ψυχολογικά στον χωρισμό και βόηθησε σε αυτό η Βάσω και η προσωπικότητά της γιατί είναι μια έξυπνη γυναίκα, αξιοπρεπής αλλά και μια τέλεια μάνα για την Εύα. Οπότε το χειρίστηκε το θέμα και αυτή πάρα πολύ καλά πάρα πολύ σωστά και σε σχέση με το παιδί που αυτό είναι που με απασχολεί πρωτίστως από όλα. Αλλά και γενικότερα το χειρίστηκε καλά», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κι εμείς του λέμε ένα μεγάλο μπράβο για τον τρόπο που μίλησε και για τον σεβασμό που δείχνει με κάθε του δήλωση για τη Βάσω Λασκαράκη.

Δες κι αυτό:

Ο Τσιμιτσέλης δίνει την ευχή του στη Λασκαράκη για να ξαναπαντρευτεί!