Μπορεί να έχουν χωρίσει, αλλά οι δυο τους διατηρούν μια άριστη σχέση, ενώ η κορούλα τους, η μικρή Εύα, θα τους συνδέει για πάντα! Ο λόγος για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, οι οποίοι έχουν προχωρήσει τις ζωές του κι έχουν βρει την ευτυχία στο πλάι νέων συντρόφων.

Αν νομίζατε, όμως, πως αυτό θα τους κάνει να είναι «εχθροί» κάνετε λάθος! Οι καλές τους σχέσεις έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που όταν ρωτήθηκε ο Τσιμιτσέλης για τη Λασκαράκη και το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί δήλωσε πως… της δίνει την ευχή του!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Real, o Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε στην κορούλα του, η οποία είναι ολόκληρη η ζωή του, αλλά και στη σημερινή του σχέση με τη Βάση Λασκαράκη. Διαβάστε όσα είπε:

  1. Η Βάσω δήλωσε σε συνέντευξή της πως δεν θα είχε πρόβλημα να ξαναπαντρευτεί.
  2. Η Βάσω είναι μια πολύ έξυπνη, δυναμική γυναίκα και θα κάνει αυτό που θέλει ό,τι κι αν είναι αυτό! Με το καλό, έχω να πω! Της αξίζουν πραγματικά τα καλύτερα.
  3. Εχετε πολύ καλή σχέση κυρίως εφόσον έχετε ένα υπέροχο παιδί μαζί.
  4. Ενα παιδί που ήταν, είναι και θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητά μας! Ναι, έχουμε μια πολύ δυνατή σχέση…
  5. Η μικρή Εύα είναι απόλυτος έρωτας;
  6. Η μικρή Εύα, που είναι πια πέντε, είναι ό,τι πιο ακριβό έχω στη ζωή μου. Θα ήθελες να κάνεις ένα ακόμα παιδί; Ούτε κάτι τέτοιο είναι στα πλάνα μου… Να σου πω, με βρήκες χαλαρό και δεν σταματάς την ανάκριση; Αρκούν αυτά.

Όσον αφορά το εάν είναι στα σχέδιά του ένας δεύτερος γάμος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε με απόλυτη ειλικρίνεια: «Ούτε ο πρώτος ήταν… Ήρθε το παιδί μας και το αποφασίσαμε με τη Βάσω (σ.σ. Λασκαράκη). Κι επειδή ξέρω καλά πως η επόμενη ερώτησή σου αφορά εμένα και την Κατερίνα, θα σου πω πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο πρόγραμμά μας».

Διαβάστε ακόμα:

Όσα είπε η Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη