Κι όμως αν δεν το βλέπαμε με τα ματάκια μας στο video δεν θα το πιστεύαμε! Ο Tom Hanks τραγούδησε το «Χριστός Ανέστη» σε μια εκδοχή λίγο διαφορετική από αυτήν που έχουν συνηθίσει.

Ο Tom Hanks τραγούδησε το «Χριστός Ανέστη» μπροστά σε φίλους και συγγενείς και γιόρτασε το Πάσχα αλά ελληνικά μαζί με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Rita Wilson.

Ο αγαπημένος ηθοποιός τήρησε όλα τα έθιμα. Πήγε σε Ορθόδοξη Εκκλησία στο Los Angeles και είπε και το «Χριστός Ανέστη» με τον δικό του πάντα τρόπο αλλά το είπε…Σε μια ροκ εκδοχή και με καλά ελληνικά (τουλάχιστον για αυτές τις δύο λέξεις), πήρε το μικρόφωνο ο Tom Hanks τραγούδησε το «Χριστός Ανέστη»…με ανεβασμένη διάθεση!

Christos Anesti from Tom Hanks. We love you Tom. Greek Easter in Hollywood. Video by @theocharis_ioannidis #orthodoxeaster #orthodox #greek #greekeaster

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece • Greek • Ελλαδα ?? (@greekgateway) στις

Άλλωστε ο αγαπημένος μας ηθοποιός έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για την Ελλάδα και η σύζυγός του Rita Wilson είναι Ελληνοαμερικανίδα. Όταν μάλιστα την παντρεύτηκε είχε βαπτιστεί Χριστιανός Ορθόδοξος, το 1988! Και φυσικά ο Tom Hanks έχει επισκεφτείς πολλές φορές τη χώρα μας και τα νησιά της με τα οποία έχει δηλώσει ερωτευμένος.

Έτσι δεν θα μπορούσε να μην κάνει Πάσχα αλά ελληνικά…Μαζί τους ήταν και η Nia Vardalos αλλά και ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης.

Christos Anesti from Tom Hanks, Rita Wilson, Nia Vardalos, Melina Kanakaredes, and FOX CEO Jim Gianopulos. #orthodox #greek #easter #pascha #orthodoxeaster

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece • Greek • Ελλαδα ?? (@greekgateway) στις

Διαβάστε επίσης:

Το «Χριστός Ανέστη» όπως μας το είπαν οι celebrities | Photos