Με ευχάριστη διάθεση, όρεξη και στιγμές χαλάρωσης περνάει ο Θοδωρής Μαραντίνης το Καλοκαίρι του, αποκαλύπτοντάς μας φυσικά τη σέξι πλευρά του. 

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι λιγάκι δραστήριος στα social media και τον έχουμε συνηθίσει να ανεβάζει φωτογραφίες του, αν και συνήθως στις φωτογραφίες αυτές που ανεβάζει είναι εντελώς ντυμένος. Κατά καιρούς ανεβάζει φωτογραφίες στο προφίλ του απ’ την προσωπική και επαγγελματική του ζωή κι αναμφίβολα πρόκειται όχι μόνο για έναν καλό τραγουδιστή, αλλά και για έναν άνθρωπο που ξέρει να φροντίζει τον εαυτό του και το σώμα του, γυμνάζεται και προσέχει την εξωτερική του εμφάνιση.

Με τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θοδωρής Μαραντίνης μας θυμίζει πως το Καλοκαίρι είναι εδώ, ο υδράργυρος έχει ανέβει κι η παραλία μας καλεί. Βέβαια, τον υδράργυρο στα social media τον ανέβασε λίγο κι ο ίδιος απ’ την πλευρά του, ποζάροντας μόνο με το μαγιό του.

Ο γνωστός τραγουδιστής άφησε για λίγο στην άκρη το μικρόφωνο και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και πήγε να κάνει μία βουτιά. Βέβαια, δεν ξέχασε και τους followers του, αφού ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες, στις οποίες φοράει μόνο το μαγιό του.

Ο τραγουδιστής των Onirama, επέλεξε να ξεκινήσει τις διακοπές του για φέτος το Καλοκαίρι με την καλύτερη παρέα, τους γιους του. Οι τρεις τους μένουν σε γνωστό ξενοδοχείο της Μεσσηνίας και απολαμβάνουν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές κάνοντας θαλάσσια sports και όχι μόνο. Με ευχάριστη διάθεση, όρεξη και στιγμές χαλάρωσης περνάει ο Θοδωρής Μαραντίνης το Καλοκαίρι του παρέα με τους γιους του, όπως μπορούμε να καταλάβουμε μέσα από τα insta stories.

Διάβασε ακόμα:

Η εξομολόγηση του Μαραντίνη για το διαζύγιο και το νέο του τραγούδι