Είναι ήδη γνωστό ότι η Φωτεινή Αθερίδου, κόρη του γνωστού ηθοποιού Θοδωρή Αθερίδη είναι έγκυος. Αυτό που δεν ήταν γνωστό έως τώρα ήταν το φύλο του παιδιού, που όμως τελικά αποκαλύφθηκε!

Ο χαζομπαμπάς, και σε λίγους μήνες παππούς, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των ΚουΚου» του Star, και είπε αυτό που πολλοί περιμέναμε. Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε το φύλο του μωρού, που σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά του.

Ο ίδιος φάνηκε συγκρατημένα ενθουσιασμένος απ’ το χαρμόσυνο γεγονός, λέγοντας πως “αυτά τα πράγματα πρώτα γίνονται και ύστερα μιλάμε”. Μαζί με την κόρη του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, και κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό.

Αν και συνειδητοποιημένος από την κατάσταση, δεν μπόρεσε να μην εκφραστεί, έχοντας ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη. Ακόμη, ο αγαπημένος μας ηθοποιός δήλωσε ότι:

Με το καλό, πρώτα ο θεούλης. Δεν είναι επιφύλαξη είναι να μην τα πειράζουμε τα πράγματα. Είμαστε μια χαρά. Παίζω τον καλύτερο ρόλο της ζωής μου με την κόρη μου και τώρα ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε και την συνέχεια ως παππούς. Γνωρίζουμε κατά πάσα πιθανότητα ότι έχουμε αγοράκι

Στην ερώτηση αν “παίζει” τον καλύτερο ρόλο της ζωής του απάντησε πως έτσι και αλλιώς έχει παίξει τον ρόλο του πατέρα εδώ και πολλά χρόνια, κάνοντας αναφορά στην κόρη του. Δεν έκρυψε ξανά τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία του να γίνει παππούς λέγοντας:

 Ελπίζω να κάνουμε και την συνέχεια,να το παίξω σωστά όλο το έργο!

Ακόμα να θυμίσουμε ότι την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, αναφερόμενος στην εγκυμοσύνη της κόρης του.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέβασε τρεις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου τον βλέπουμε να κλωτσάει μια μπάλα, και έγραψε: «Παγκόσμια ημέρα την ποίησης κι εδώ βλέπουμε μιαν εκτέλεση ποίημα από τον παππού».

Δεν σταματάει να δείχνει πόσο περήφανος είναι, και εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα σε αυτούς και στο νέο μέλος της οικογένειας τους, δηλαδή τον Θοδωρή Αθερίδη junior!

Διάβασε και αυτό:

Το πρώτο post του Αθερίδη μετά τα νέα ότι θα γίνει παππούς! (Photo)