Οι εκλογές πέρα απ’ το άγχος για το εκλογικό αποτέλεσμα είχαν και τα καλά τους. Είχαν στιγμές που μας χάρισαν γέλιο και θα θυμόμαστε για χρόνια. Μια απ’ αυτές τις στιγμές ήταν και η έναρξη του σημερινού δελτίου ειδήσεων του «Open».

Ο Τάκης Ζαχαράτος ως Έλλη Στάη προκαλείιιιι τον Νίκο Μουτσινά κατά την έναρξη του εκλογικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Open» και ήταν ίσως το καλύτερο βίντεο που είδαμε σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Ζαχαράτος κατάφερε να κάνει για ακόμη μια φορά μία άκρως επιτυχημένη μεταμφίεση και εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων ως Έλλη Στάη.

Μάλιστα, ο Ζαχαράτος προκάλεσε και τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος στη συνέχεια παρουσιάστηκε στο δελτίο για να βοηθήσει τη δημοσιογράφο στο δύσκολο έργο της με τις απευθείας συνδέσεις στα εκλογικά κέντρα.

O Ζαχαράτος καλωσόρισε τους τηλεθεατές στον εκλογικό μαραθώνιο του Open, που όπως ανέφερε θα είχε ενδιαφέρον μέχρι τις πρωινές ώρες. Κι ενώ συνέχιζε το δελτίο, κάποια στιγμή εμφανίστηκε η Έλλη Στάη, ρωτώντας τον τι κάνει εκεί, αφού τον κάλεσαν ως Τάκη κι αυτός βρήκε τρόπο και τρούπουσε, όπως ανέφερε.

Ο Τάκης τότε ανέφερε ότι θέλει να είναι κεντρική παρουσιάστρια σαν την Έλλη και να έχει όλους τους καλεσμένους σούζα, όπως εκείνη!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τον Τάκη Ζαχαράτο σε ρόλο Έλλης Στάη:

Διαβάστε ακόμη:

Οι celebrities έριξαν κι αυτοί τη δική τους ψήφο στις κάλπες! (Photos)