Ο συμβιβασμός του Weinstein με 30 γυναίκες και η οργή της Ratajkowski

LIKE US ON FACEBOOK

Όλοι μιλούν για τον συμβιβασμό του Weinstein με γυναίκες-θύματα που τον κατηγορούσαν για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό. Η οργισμένη απάντηση της Emily Ratajkowski σε δημόσια εμφάνισή της.

Για τον συμβιβασμό του Weinstein με 30 γυναίκες γράφουν τα Μέσα, μετά την αποκάλυψη από τους New York Times και η οργή πολλών είναι φανερή και δικαιολογημένη.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Πέμπτης, αποκαλύφθηκε πως ο Harvey Weinstein κατέληξε σε έναν διακανονισμό με 30 γυναίκες, φερόμενες ως θύματά του. Έναν συμβιβασμό ύψους 25 εκ. δολάρια. Έτσι, δεν θα προχωρήσουν σε δίκη, θα λάβουν τα χρήματα και θα λήξει το θέμα!

Τα θύματα θα λάβουν συνολικά 25 εκατ. δολάρια και ο παραγωγός δεν θα δώσει ούτε ένα ευρώ! Συγκεκριμένα, τα ποσά τα θα κατατεθούν από ασφαλιστικές εταιρείες της Weinstein Company, που ανήκει στον ίδιο. Η εταιρία του φυσικά έχει πτωχεύσει κι έτσι οι ενάγουσες θα πρέπει να απαιτήσουν το ποσό μαζί με τους πιστωτές του παραγωγού.

Πολύ περισσότερο, ο Harvey Weinstein δεν θα πάει ποτέ σε δίκη, δεν θα κριθεί ποτέ ένοχος και δεν θα ομολογήσει ποτέ τις πράξεις του σε τόσες γυναίκες που ήταν θύματά του.

Αν το δικαστήριο κάνει δεκτό τον διακανονισμό, τότε το θέμα θα μείνει εκεί!

Να σημειωθεί ότι ο παραγωγός είναι ελεύθερος με εγγύηση 1 εκατ. δολάρια ενώ έχει την υποχρέωση να φορά ηλεκτρονικό βραχιολάκι και να παραδώσει το διαβατήριό του στις αρχές.

Η δημόσια οργή απ’ την Emily Ratajkowski

Μετά τα τελευταία νέα, η οργή πολλών είναι φανερή. Η Emily Ratajkowski εξέφρασε την οργή της δημόσια καθώς σε μια εμφάνισή της, στο εσωτερικό του αριστερού της μπράτσου έγραφε με μαύρα γράμματα “fuck Harvey” και πόζαρε στον φακό επιδεικνύοντάς το.

«Σήμερα, ο Harvey Weinstein και το χρεοκοπημένο studio του κατέληξαν σε συμβιβασμό 25 εκατομμυρίων δολαρίων με τα θύματά του», έγραψε το 28χρονο μοντέλο προσθέτοντας πως «ο Weinstein κατηγορείται για μία σειρά αδικημάτων από σεξουαλική παρενόχληση μέχρι και βιασμό, και δεν θα υποχρεωθεί να παραδεχθεί τις πράξεις του ή να πληρώσει με δικά του χρήματα. Καμία ειρήνη χωρίς Δικαιοσύνη».

Η Emily ήταν μια από τις πολλές celebrities που υποστήριξαν με κάθε τρόπο το κίνημα #MeToo, το οποίο δημιουργήθηκε μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό από τον παραγωγό προς πολλές γυναίκες.

Διαβάστε επίσης:

Στη δημοσιότητα video με τον Harvey Weinstein και 28χρονη που τον κατηγορεί για βιασμό
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved