Ο γάμος της χρονιάς, ο γάμος του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ήταν γεμάτος με στοιχεία που απέτισαν φόρο τιμής στην Νταϊάνα. Κατά τη διάρκεια του γάμου, είδαμε αρκετές φορές τον Πρίγκιπα Harry να είναι συναισθηματικά φορτισμένος ενώ συγκίνηση προκάλεσε η κίνησή του ν’ αφήσει μια θέση κενή για την πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Τα δάκρυα του Harry σχολιάστηκαν από ΜΜΕ σ’ όλο τον κόσμο, αλλά ποιος ήταν ο λόγος που δάκρυσε ο Πρίγκιπας Harry όταν τραγουδούσε η Κάρεν Γκίμπσον και η χορωδία «The Kingdom Choir»;

Σύμφωνα με όσα γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο Πρίγκιπας Harry δάκρυσε ακούγοντας την ερμηνεία του «Guide Me, O Thou Great Redeemer», ενός απ’ τα αγαπημένα τραγούδια της μητέρας του.

Το συγκεκριμένο τραγούδι είχε ακουστεί στην κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Westminster Abbey, 21 χρόνια πριν, το 1997. Ο Harry τότε ήταν μόλις 12 ετών.

δάκρυσε ο Πρίγκιπας Harry

Εκτός απ’ το άκουσμα του αγαπημένου της τραγουδιού, ο βασιλικός γάμος απέτισε φόρο τιμής στην Νταϊάνα επιλέγοντας στη νυφική ανθοδέσμη να υπάρχουν άνθη forget-me-not, τα οποία ήταν τα αγαπημένα λουλούδια της μητέρας του Πρίγκιπα Harry.

Σε μια συνέντευξη-εξομολόγηση πέρυσι, ο Πρίγκιπας Harry είχε ανοίξει την καρδιά του και είχε μιλήσει για το πώς βίωσε τον θάνατο της μητέρας του.

Μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι το να χάσω τη μαμά μου στα 12 μου χρόνια και από εκεί και πέρα να αποκλείσω όλα μου τα συναισθήματα για τα επόμενα 20 χρόνια, είχε πολύ σοβαρή επίδραση όχι μόνο στην προσωπική μου ζωή αλλά και στην δουλειά μου

Όπως είχε παραδεχτεί, χρειάστηκε να κλείσει τα 28 για να ζητήσει την βοήθεια ειδικού. Κι αυτό γιατί όπως είχε πει χαρακτηριστικά: «Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν το απόλυτο χάος. Δεν ήξερα τι δεν πάει καλά με εμένα».

#PrinceHarry adorably wipes away a tear at the #RoyalWedding. ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people) στις

Διαβάστε ακόμα:

O Harry άφησε μια κενή θέση στον γάμο για την πριγκίπισσα Νταϊάνα!