Τα παιδιά του Σωτήρη Κοντιζά έχουν τραβήξει αρκετές φορές το βλέμμα μας με τις αναρτήσεις που ανεβάζει ο γνωστός σεφ στον λογαριασμό του στο Instagram.

Όπως όλοι, έτσι και ο Σωτήρης Κοντιζάς μένει σπίτι αυτή την περίοδο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Τα γυρίσματα του MasterChef 4 έχουν σταματήσει κι ο γνωστός σεφ περνάει αρκετό χρόνο στο σπίτι του. Τα παιδιά του Σωτήρη Κοντιζά φαίνεται να απολαμβάνουν πιο πολύ από ποτέ τον μπαμπά τους και να περνούν όμορφες στιγμές μαζί του.

Όμως, δεν είναι μόνο το MasterChef που έχει δώσει τόσο άπλετο χρόνο στον σεφ, αλλά και το προσωρινό κλείσιμο των εστιατορίων του λόγω του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων. Έτσι, λοιπόν, και μιας και είναι όλα κλειστά περνάει τον χρόνο με τα δύο του παιδιά, Αριάννα- Τσιχίρο και τον μικρό Κέντζι, αλλά και τη γυναίκα του, Δέσποινα.

Το σπίτι του Σωτήρη Κοντιζά φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και μάλιστα όχι όλο το σπίτι, αλλά συγκεκριμένα το παιδικό δωμάτιο. Και γιατί το λέμε αυτό;

Ο γνωστός σεφ μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά του μέσα από τα social media. Μεταξύ άλλων ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και το παιδικό δωμάτιο των παιδιών του, το οποίο φαίνεται να έχει ένα στυλ μαγειρικής, υγιεινής διατροφής ή όπως αλλιώς μπορεί να το πει ο καθένας. Με μερικές φωτογραφίες που ανέβασε μας έδειξε πως στο παιδικό δωμάτιο έχει στηθεί για τα καλά ένα πολύ όμορφο μπακάλικο.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών μεταξύ άλλων «Αυτό είναι το μπακάλικό μας».

Οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο σεφ τον τελευταίο καιρό με τα παιδιά του δεν είναι λίγες βέβαια.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς φαίνεται να περνάει ιδιαίτερα όμορφα με τα παιδιά του κι ίσως αυτή η παύση στον επαγγελματικό τομέα να ήταν και γι’ αυτόν απαραίτητη.

Διάβασε ακόμα:

Όταν η Μάρλεν αποκάλεσε τον Κοντιζά “τραχανά” και θεώρησε ότι του κάνει κομπλιμέντο! (Video)

Photo: Instagram/ scontizas