Ο Snik έχει γενέθλια και φαίνεται να τα διασκεδάζει ιδιαίτερα με την αγαπημένη του Ηλιάνα Παπαγεωργίου που φυσικά ήταν στο πλευρό του αυτή τη μέρα. 

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι σε σχέση με τον γνωστό ράπερ Snik κι η σχέση αυτή φαίνεται να εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο. Η Ηλιάνα μάλιστα έχει δηλώσει πολύ ερωτευμένη μαζί του, ενώ πρόσφατα είχε πει στη Μαρία Ηλιάκη ότι περνάει υπέροχα μαζί του στην καραντίνα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο SNIK είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Και γιατί άλλωστε να το κρύψουν; Περνούν πολύ χρόνο μαζί, όπως όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια, αγαπούν ο ένας την παρέα του άλλου, μαζί νιώθουν πιο ευτυχισμένοι και ο ένας υποστηρίζει τον άλλον.

Στις 4 Μαΐου, όμως, ο Snik έχει γενέθλια και φυσικά τα γιορτάζει με την αγαπημένη του Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πλευρό του. Οι δυο τους πέρασαν πολύ όμορφα τη μέρα αυτή και φυσικά και οι δημοσιεύσεις στο Instagram δεν έλειψαν. Από βίντεο που τραγουδούν μαζί μέχρι την τούρτα υπερπαραγωγή που έσβησε ο ράπερ και οι όμορφες φωτογραφίες τους αγκαλιά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε μια λευκή φωτογραφία που γράφει “Señorita”, με το όνομα του γνωστού τραγουδιού του αγαπημένου της με την Τάμτα. Είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ και πολύ περήφανη για τον αγαπημένο της, ενώ του ευχήθηκε και δημοσίως χρόνια πολλά.

Snik έχει γενέθλια

Βέβαια, η τούρτα του Snik δεν είναι μια απλή τούρτα, αλλά πρόκειται για υπερπαραγωγή. Κι όπως φαίνεται φυσικά από τη φωτογραφία ο γνωστός ράπερ έκλεισε τα 33 έτη.

Snik έχει γενέθλια

Φυσικά τόσο καιρό μαζί στην καραντίνα ο Snik φαίνεται να έχει μάθει μερικές από τις επιτυχίες του στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τις τραγουδούν μαζί.

Δες ακόμα:

Το κοινό live Ηλιάκη-Παπαγεωργίου και η παρέμβαση του Snik (Video)