Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του Star για τον νέο κύκλο του GNTM, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για πρώτη φορά για την αποχώρηση Ηλιάνας και Έλενας απ’ το ριάλιτι μόδας.

Ο φωτογράφος και κριτής του GNTM μίλησε στην κάμερα του Πρωινού κι έκανε ένα πρώτο σχόλιο για τον νέο κύκλο του show.

Μιλώντας για την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου, είπε πως θα ήθελε να είναι μαζί τους και φέτος, αλλά δεν πειράζει “πάμε για άλλα”.

Είναι πιο ενδιαφέρον φέτος το GNTM με αγόρια και κορίτσια. Είναι κάτι καινούργιο και για εμάς και για εσάς. Θα ήθελα να είναι κοντά μας φέτος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου. Είναι φίλες μου. Τις ξέρω πολλά χρόνια. Δηλαδή με την Έλενα δουλεύουμε μαζί 20 χρόνια. Αλλά εντάξει, πάμε για άλλα

Όσον αφορά την φημολογούμενη κόντρα Ηλιάνας και Βίκυς, ο Δημήτρης Σκουλός είπε πως δεν ξέρει τι κάνουν, αλλά εκείνος δεν κατάλαβε κάτι, ενώ όπως σχολίασε “σε κάθε δουλειά υπάρχουν εντάσεις και προβλήματα”.

Με εμένα ήταν μια χαρά και η Βίκυ και η Ηλιάνα. Αυτά είναι δικά τους, δε τα ξέρω εγώ. Δε ξέρω τι κάνουν. Αλλά σε κάθε δουλειά δεν υπάρχουν εντάσεις και προβλήματα; Αλλά τουλάχιστον εγώ δεν πήρα χαμπάρι κάτι. Στα γυρίσματα ήταν μια χαρά. Αυτά που διαβάζετε εσείς, διαβάζω και εγώ. Το καλοκαίρι θα κάνουμε φουλ γυρίσματα, αλλά δεν με πειράζει. Δυο μήνες καραντίνα κάναμε διακοπές

Όσα είπε ο Δημήτρης Σκουλός για το GNTM

Δες ακόμα:

Ο Δημήτρης Σκουλός κάνει “zoom out” και μοιράζεται τις σκέψεις του με το iPop.gr!