Δεν έχουν τέλος οι ανακοινώσεις ΣΚΑΪ-Ράδιο Αρβύλα με τη δημοσίευση μάλιστα και emails που είχαν ανταλλάξει όλο αυτό το διάστημα. Τι αναφέρει η νέα ανακοίνωση του καναλιού;

Η κόντρα ΣΚΑΪ-Ράδιο Αρβύλα έχει φτάσει στα άκρα τις τελευταίες ημέρες με τις δύο μεριές να δημοσιεύουν emails και να κατηγορούν ο ένας τον άλλον. Όπως έχει γίνει γνωστό βέβαια, η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια αλλά προς το παρόν φαίνεται πως μπαίνει μια τελεία στις αλλεπάλληλες ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα, ο ΣΚΑΪ μετά και την τελευταία ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα με αναλυτικά emails που είχαν ανταλλάξει με τον Αντώνη Κανάκη και ημερομηνίες καθώς και τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκαν σε αυτή τη ρήξη, εξέδωσε νέα ανακοίνωση.

Σε αυτή, ο ΣΚΑΪ κρατά πιο ήπιους τους τόνους λέγοντας πως θα ήθελε και τα δύο επιτυχημένα προγράμματα στο κανάλι αλλά τελικά αυτό δεν θα γίνει. Συνεχίζοντας τη λιτή ανακοίνωση, αναφέρει πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια καθώς τιμά και την πορεία των Ράδιο Αρβύλα στην τηλεόραση.

Αναλυτικά, η νεότερη -μπορεί και τελευταία- ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Παρά το ότι ο ΣΚΑΪ επιθυμούσε να έχει στο πρόγραμμά του τις δύο επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», αντιλαμβάνονται πλέον όλοι, από τα γραφόμενα της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα, τι έπρεπε να υποστεί και τι υπέστη!

Ο ΣΚΑΪ, σεβόμενος τους ανθρώπους του και τιμώντας την μακρόχρονη πορεία της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα στην Ελληνική τηλεόραση, δεν θα καταχραστεί άλλο την υπομονή κανενός και δεν θέλει να δώσει συνέχεια».

Πάντως, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες ΣΚΑΪ-Ράδιο Αρβύλα θα οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες.

Διαβάστε αναλυτικά την τελευταία ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα:

Η σειρά του Κανάκη: Στη δημοσιότητα τα emails με τον ΣΚΑΪ!