Την Τετάρτη έγινε γνωστό πως Σάββας Πούμπουρας και Αρετή Θεοχαρίδη περιμένουν το πρώτο τους παιδί! Η είδηση γράφτηκε πρώτα στο περιοδικό ΟΚ! ενώ τώρα η ανάρτηση του Πούμπουρα το επιβεβαίωσε!

Ο γνωστός παρουσιαστής επέλεξε έναν πολύ γλυκό τρόπο για ν’ ανακοινώσει επίσημα στους διαδικτυακούς του φίλους μέσω Instagram την εγκυμοσύνη της Αρετής Θεοχαρίδη.

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Πούμπουρας ανέβασε μια φωτογραφία τραβηγμένη απ’ τον Πάνο Γιαννακόπουλο, στην οποία ποζάρει ο ίδιος μαζί με τη σύζυγο και το σκυλάκι τους, γράφοντας στη λεζάντα “Fantastic 4”.

Παράλληλα, πάνω στη φωτογραφία είναι σημειωμένοι οι… ρόλοι του καθενός!

Στον ίδιο έβαλε τον ρόλο του μπαμπά, στη σύντροφό του εκείνο της μητέρας, στην κοιλίτσα της έγραψε “baby”, ενώ στο σκυλάκι τους έγραψε “Big Brother”!

Κάτω απ’ τη φωτογραφία έγραψε κι έναν χιουμοριστικό διάλογο, λέγοντας πως περιμένει να δει αν τα αγόρια θα είναι περισσότερα σε αυτό το σπίτι ή αν θα υπάρξει… ισοφάριση!

Παρακάτω η ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα:

«The Fantastic 4 !❤️

👦🏽: Θα γίνω πατέρας?
👩🏻: Ναι!

🐶: Τι έγινε ρε παιδιά? –
👦🏽: Έρχεται μωρό.
🐶: Θα μπορώ να το δαγκώνω??
👩🏻👦🏽: ΟΧΙ!!! 😅
Αυξάνεστε και πληθύνεστε!
Για να δούμε θα είναι περισσότερα τα αγόρια μες στο σπίτι ή πάμε για ισοφάριση?! 😂😘».

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη μετά από επτά χρόνια σχέσης και δύο γάμου θα ολοκληρώσουν την οικογενειακή τους ευτυχία, κρατώντας στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ!, η Αρετή Θεοχαρίδη είναι έγκυος και μάλιστα φαίνεται πως διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το φύλο του μωρού.