Σάκης Ρουβάς και bottle cap challenge σημειώσατε διπλό! Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής, ηθοποιός, παρουσιαστής… έκανε το πιο επικό video και το ανέβασε στο Instagram.

Σάκης Ρουβάς και bottle cap challenge είναι κάτι που ανυπομονούσαμε να δούμε! Ο τραγουδιστής δέχτηκε την πρόκληση και ανέβασε το δικό του video στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O Σάκης βρίσκεται στη Σχοινούσα και απολαμβάνει τις διακοπές και τον ελεύθερο χρόνο του. Κι επειδή πάντα είναι μέσα σε… όλα, αυτή τη φορά μας εντυπωσίασε με το bottle cap challenge!

Ο 47χρονος ποπ καλλιτέχνης κατάφερε με μια κίνηση για αφαιρέσει το καπάκι από το μπουκάλι, αυτό δηλαδή που επιτάσσει το challenge.

Τι είναι αυτή η νέα τάση; Όποιος δεχτεί την πρόκληση του «Bottle Cap Challenge» καλείται να ξεβιδώσει το καπάκι από ένα μπουκάλι με… τα πόδια και μάλιστα, με μία κλωτσιά ακριβείας! Ουσιαστικά, πρέπει να ξεβιδώσει το καπάκι, χωρίς να ρίξει το μπουκάλι, αλλά και χωρίς να χάσει την ισορροπία του!

Και μόνο εύκολο δεν είναι! Γι΄αυτό και το video του Σάκη Ρουβά γέμισε με views και θετικά σχόλια αφού κατάφερε να εντυπωσιάσει τους followers του!

Πριν από μερικές μέρες είδαμε και ένα post από τον Justin Bieber, ο οποίος επίσης αποδέχτηκε την πρόκληση και έκανε το δικό του challenge. Ο Justin Bieber είχε εκατομμύρια views όπως ήταν αναμενόμενο!

Κι αν θέλεις περισσότερο bottle cap challenge, δες και τα επικά videos των Kendall Jenner, Hailey Baldwin, Μariah Carey και Jason Statham.