Έχουν περάσει κιόλας 14 ολόκληρα χρόνια απ’ το τελευταίο επεισόδιο απ’ τα «Φιλαράκια» κι όμως, κάθε χρόνο ή για την ακρίβεια κάθε λίγο και λιγάκι, μαθαίνουμε κάτι νέο γι΄αυτά.

Τη νέα αποκάλυψη για τα «Φιλαράκια» έκανε ένας απ’ τους παραγωγούς και διευθυντές της σειράς, ο Kevin S. Bright, ο οποίος αποκάλυψε σε συνέντευξη του ότι ο Ross και η Rachel δεν ήταν ποτέ προορισμένο να χωρίσουν!

Αν έχεις δει όλα τα επεισόδια της σειράς ή έστω μερικά απ’ αυτά, θα γνωρίζεις ότι σχεδόν όλοι οι κύκλοι περιστρέφονται γύρω από ένα θέμα, το οποίο είναι η επανασύνδεση της Rachel και του Ross, μιας και η σχέση τους είχε περάσει στην κυριολεξία από σαράντα κύματα.

Το ερώτημα είναι, όμως, γιατί χώρισαν εξ΄αρχής; Γιατί δημιουργήθηκε η περίφημη ατάκα “We were on a break”; Σύμφωνα με τον Kevin S. Bright, για όλα ευθύνεται μάλλον η δική μας εμμονή με τη σχέση των δύο πρωταγωνιστών και το πόσο πολύ θέλαμε να καταλήξουν μαζί.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Bright, οι παραγωγοί δεν είχαν αρχικά πρόθεση να χωρίσουν τον Ross και τη Rachel, ενώ όταν προχώρησαν σ’ αυτόν, ξεκίνησαν να διασκεδάζουν με την αντίδραση όλων.

Ήταν ακόμη ένας λόγος, που οι θαυμαστές της σειράς θα ανυπομονούσαν για το επόμενο επεισόδιο, προκειμένου να δουν αν τελικά οι δύο πιο αγαπημένοι τηλεοπτικοί χαρακτήρες θα είναι μαζί.

Μάλιστα, ο χωρισμός των Ross και Rachel, γράφτηκε στη σειρά μόνο όταν οι συγγραφείς συνειδητοποίησαν ότι μπορεί η σχέση να ικανοποιούσε τους θαυμαστές, απουσίαζε όμως κάποια ένταση!

Διάβασε ακόμη:

Μπορείς να απαντήσεις στις δυσκολότερες ερωτήσεις για τους “Friends”;