Συγκλονίζει με τις δηλώσεις του ο Robbie Williams, ο οποίος αποφάσισε να μιλήσει για τον μακροχρόνιο αγώνα που δίνει με τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

O Robbie Williams μιλάει για την χρόνια κατάθλιψη απ’ την οποία υποφέρει χαρακτηρίζοντάς την ως «μια αρρώστια στο κεφάλι του που θέλει να τον σκοτώσει».

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Sun, o Robbie Williams είπε πως έχει φτάσει αρκετές φορές κοντά στον θάνατο και μάλιστα συνέκρινε την  ζωή του με εκείνη του George Michael.

Ευτυχώς ή δυστυχώς, εάν αφήσω ανεξέλεγκτη τη ζωή μου εμφανίζω την τάση να σαμποτάρω τα πάντα. Έχω μια αρρώστια στο μυαλό μου που θέλει να με σκοτώσει έτσι πρέπει να είμαι πάντα σε επιφυλακή. Κατά περιόδους η κατάθλιψη με κυριεύει «παραλύοντάς» με, αλλά ενδιάμεσα απολαμβάνω και διαστήματα μεγάλης ευτυχίας

Ο ίδιος μίλησε για τη σχέση του με τον George Michaeil, λέγοντας πως όταν τον γνώρισε αντιλήφθηκε τα κοινά τους, όπως τα «σκαμπανεβάσματα» που είχε η ζωή τους, η σόλο καριέρα τους μετά από τη συμμετοχή σε γκρουπ και η μάχη του καθενός με τους δικούς του «δαίμονες».

Ο Robbie Williams είπε πως του λείπει τρομερά ο George Michael και παραδέχτηκε ότι ο θάνατός του τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή του.

Οι δοκιμασίες στις οποίες υπέβαλα τον εαυτό μου ήταν τρομερές… Είναι πραγματικό θαύμα που υπάρχω ακόμα, αφού έφτασα κοντά στον θάνατο αμέτρητες φορές

Φυσικά, ο τραγουδιστής δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στην σύζυγό του: «Η Ayda μου έσωσε τη ζωή, φροντίζοντας να μείνω “καθαρός”».