Όπως είπε κι η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, λίγους ξέρει από την όμορφη Σκόπελο κι ο Πρόδρομος Καθηνιώτης απ’ το Big Brother είναι ανάμεσα σ’ αυτούς. 

19 χρόνια μετά την προβολή του Big Brother, του πρώτου ριάλιτι με ευρεία κοινωνική απήχηση στην Ελλάδα, ο Πρόδρομος Καθηνιώτης παραμένει ένας από τους δημοφιλέστερους παίκτες. Ήταν φιναλίστ στο Big Brother 1 μαζί με τον Γιώργο Τσάκα κι από τότε πέρασαν 19 κι όλας χρόνια.

Ο Πρόδρομος ζει μόνιμα πλέον και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην αγαπημένη του Σκόπελο, το όμορφο νησί των Βορείων Σποράδων που ο ίδιος λατρεύει. Τη Σκόπελο την αισθάνεται σπίτι, την αγαπά και δεν μπορεί μακριά της.

Όμως, το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουνίου ο Πρόδρομος απ’ το Big Brother 1 βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, χωρίς η ίδια να το ξέρει, κάνοντας έκπληξη στην όμορφη παρουσιάστρια.

Τι συνέβη όταν ο Πρόδρομος Καθηνιώτης εμφανίστηκε ως έκπληξη στον αέρα της εκπομπής;

Η Ελένη Μενεγάκη είχε να τον δει σχεδόν 15 χρόνια από την τελευταία τηλεοπτική τους συνάντηση, όταν πια τον είδε σε ζωντανή σύνδεση με το αγαπημένο του νησί, τη Σκόπελο.

Η παρουσιάστρια, που διανύει τον τελευταίο μήνα της καριέρας της στον Alpha, αφού έχει ανακοινώσει ήδη την αποχώρησή της τόσο απ’ το κανάλι όσο κι από την τηλεόραση εν γένει τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν, ενθουσιάστηκε βλέποντας τον φιναλίστ του Big Brother 1 στα πλάνα της εκπομπής. Μάλιστα, αφού η κάμερα τον “διάβασε” από πάνω μέχρι κάτω, η Ελένη Μενεγάκη του είπε χαρακτηριστικά “ίδιος είσαι”, ενώ στη συνέχεια μίλησε μαζί του για την όμορφη Σκόπελο.

Ο Πρόδρομος από την πλευρά του ευχαρίστησε την παρουσιάστρια για την προβολή που κάνει στο νησί του, στο οποίο αναφέρθηκε εκτενώς.

Δες όλα όσα έγιναν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: 

Διάβασε ακόμα:

Η ημερομηνία για το μεγάλο φινάλε της Ελένης Μενεγάκη!