Είναι πλέον γεγονός ο νέος κοινός λογαριασμό του πριγκιπικού ζεύγους, Πρίγκιπα Harry και Meghan Markle, στο Instagram που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης και επέφερε σάλο στην Βρετανία, ενώ οι ακόλουθοι έπεσαν “βροχή”.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που εξέδωσε ως έκτακτη είδηση την ανακοίνωσή τους, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα έχουν από κοινού λογαριασμό στο Instagram από εδώ και πέρα. Το νέο αυτό account θα λειτουργεί ανεξάρτητα από τον λογαριασμό που υπάρχει ήδη στο Twitter, που ονομάζεται Kensington Palace, όπου γίνονται δημοσιεύσεις για όλη την βασιλική οικογένεια και μας ενημέρωνε έως τώρα. Ποιο το Instagram των Harry- Meghan;

Η πρώτη ανάρτηση που έκανε το πριγκιπικό ζευγάρι στον νέο επίσημο λογαριασμό τους  “Sussexroyal” στο Instagram ήταν μια συλλογή από φωτογραφίες, και μας αποκαλύπτουν πτυχές της ζωής τους. Η πρώτη εικόνα απεικονίζει το μονόγραμμα τους, ενώ όλες οι άλλες φωτογραφίες είναι από ποικίλες επισκέψεις του ζεύγους από την ημέρα που παντρεύτηκαν μέχρι και σήμερα.

Μετά από λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση, ο λογαριασμός απέκτησε ήδη 141.000 ακόλουθους, που φανερώνει πόση επιρροή έχουν και πόση συμπάθεια θρέφει το κοινό προς το πρόσωπό τους. Το σχόλιο που έκαναν και συνοδεύει το πρώτο τους post στο Instagram είναι το παρακάτω:

Καλωσήρθατε στον επίσημο λογαριασμό μας. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας το έργο μας, τους σκοπούς που στηρίζουμε, τις σημαντικές ανακοινώσεις και τις ευκαιρίες που θα έχουμε να δώσουμε φως σε σημαντικά θέματα. Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας και σας καλωσορίζουμε στο Sussexroyal. Meghan και Harry

Δες και αυτό:

Επίσημη ανακοίνωση: Meghan και Harry φεύγουν απ’ το Παλάτι | Το νέο τους σπίτι (Photo)