Τα γενέθλια του Πρίγκιπα George είναι σήμερα, 22 Ιουλίου, και ο μεγάλος γιος της Kate και το William γίνεται 7 ετών! Οι γονείς του μοιράστηκαν στα social media νέες του φωτογραφίες.

Όταν γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου 2013 ο Πρίγκιπας, όλη η οικογένεια γιόρτασε τον ερχομό του τρίτου στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, με 21 κανονιοβολισμούς στις πρωτεύουσες του Ηνωμένου Βασιλείου, των Βερμούδων, του Καναδά και της Νέας Ζηλανδίας.

Απ’ την πρώτη στιγμή, ο George έκλεψε τις εντυπώσεις όλων ενώ απαθανατίστηκε πολλές φορές απ’ τον φωτογραφικό φακό σε επικές στιγμές.

Με αφορμή τα γενέθλια του Πρίγκιπα George, οι γονείς του μοιράστηκαν νέες του φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται πόσο έχει μεγαλώσει!

«Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge χαίρονται που μπορούν να μοιραστούν δύο νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα George, με αφορμή τα έβδομα γενέθλιά του!», διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση του παλατιού.

Και οι δύο φωτογραφίες που ανέβηκαν στον λογαριασμό στο Instagram Kensington Royal είναι τραβηγμένες απ’ την Kate Middleton, η οποία λατρεύει να φωτογραφίζει τα παιδιά της!

Και στις δύο φωτογραφίες, ο Πρίγκιπας George φαίνεται χαμογελαστός και… μαυρισμένος, ενώ έχει ένα casual look!

Πρόσφατα, η Kate είχε δηλώσει στο BBC Breakfast σχετικά με τον μεγάλο της γιο και τα αδέρφια του, αστειευόμενη για το πόσο όρεξη έχουν για φαγητό:

Τα παιδιά μου δεν χορταίνουν! Αισθάνομαι ότι είμαι μια μηχανή παραγωγής φαγητού!

Με αφορμή τα γενέθλια του William πρόσφατα, είδαμε και μερικές ακόμα οικογενειακές φωτογραφίες, τις οποίες δημοσίευσε η οικογένεια στα social media:

Παρατηρείς κι εσύ πόσο μοιάζει ο Louis με τον George καθώς μεγαλώνει έτσι;

O Πρίγκιπας Louis έγινε 2 ετών και είναι ίδιος ο αδερφός του! (Photos)